2777
2789
عنوان

قرص برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 37 پست
سنت که بره بالاتر تازه متوجه میشی چرا برای هر چیزی کام خودت تلخ کردی چیزایی ک هیچ ارزشی نداشت بشین د ...

باور کن تو ۱۶ سالگی هم همین حال روحی رو داشتم بابت کارای بابام ولی هنوزم درمان نشده کلی تلاش کردم هر طور شده قبول بشم دانشگاه ک فقط فرار کنم ک متاسفانهههه شهر خودمون قبول شدم حالا هم میگه نرو دانشگاه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط میخوام از ترسام دور باشممن هر کاری کنم نمیتونم پول هنگفت به دست بیارم فرار کنم

خب بله من که نمیدونم شرایط شما چیه و احتمالا خیلی تحت فشار روحی هستید اما پول هنگفت و فرار زمانی هدف منم بود ولی گذشت و دیگه برام اهمیت نداره.

راستی برو با هوش مصنوعی همینا رو چت کن! جوابای جالبی بهت میده و خوب هم درکت میکنه

____ آقا هستم ____ 🙏
چون میگه سر و گوشت تو دانشگاه باز شده و فلان و فلان همه این حرفام حرفای خانواده دهاتیشه

اووووووو 

دانشگاه ک خبری نیست 

اونم بچه های علوم پزشکی اوووووف 

پدرت خبر درسات نداره پس 

رو اعصابش راه نرو ی مدت 

اووووووو دانشگاه ک خبری نیست اونم بچه های علوم پزشکی اوووووف پدرت خبر درسات نداره پس رو اعصابش راه ن ...

من کاریش ندارم 

مشکل تفکرات خانواده دهاتیشه

واقعا از قدیم راست گفتن دهاتیا بی فرهنگن به خدا ک حقیقته یه دهاتی هر چه قدم سعی کنه خوب باشه بازم خون دهاتی تو رگاشه 

پیش خودشون فک میکنن مردم میرن دانشگاه دنبال دوس پسر؟

یعنی این قد خول و تباهم ک از دانشگاه دوس پسر پیدا کنم

من کاریش ندارم مشکل تفکرات خانواده دهاتیشهواقعا از قدیم راست گفتن دهاتیا بی فرهنگن به خدا ک حقیقته ی ...

خب منم دهاتیم 

ولی خودم و خانواده م این تعصبات نداریم 

ربطی نداره 

چیزی دیده ک اینجوری میگه ؟ ی جوری خیالش راحت کن خبری نیست 

خب منم دهاتیم ولی خودم و خانواده م این تعصبات نداریم ربطی نداره چیزی دیده ک اینجوری میگه ؟ ی جوری خی ...

منم دهاتیم منم جد و آبادم دهاتین ولی وقتی یه چیزیو یاد میگیرم سعی میکنم درست رفتار کنم و تفکر اشتباهمو تغییر بدم

نه هیچی من نرمالم مثل همیشه مشکل مغز کثیف اوناس

پسر عمم تو ۱۸ سالگی درسو ول کرد رفت یه استان دیگه واسه کار و اینا عمه هام و مادربزرگم میگفتن باید حواسمون باشه وگرنه میره پی دوس دختر و اینا تهشم بنده خدا رو تو ۱۹ سالگی زن گرفتن واسش الانم یه بچه داره

منم دهاتیم منم جد و آبادم دهاتین ولی وقتی یه چیزیو یاد میگیرم سعی میکنم درست رفتار کنم و تفکر اشتباه ...

کدوم استانی ؟ 

معمولا نوه های اول این بلا سرشون میاد 

بعد دیگه رواله 

من خواهرم  حدود ۲۰ سال پیش  دانشگاه می‌رفت یادمه عموم به بابام  می گفتن که محیط دانشگاه خوب نیست مدتی ک گذشت عادی شد همه چی 

کدوم استانی ؟ معمولا نوه های اول این بلا سرشون میاد بعد دیگه رواله من خواهرم حدود ۲۰ سال پیش دانشگ ...

نه من نوه اول نیستم ولی تقصیر من چیه اینا همشون زود ازدواج کردن و ترک تحصیل و تنها محصل توشون منم