2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نکن خودکشی گناه نابخشودنی هست چون توبه نداره 

کسایی خودکشی میکنن تموم غم و ناراحتی های تو دنیا داشتن با خودشون میبرن و هربار غم اون مشکلات عذابشون میده 

تا آخر قیامت تو برهوت بیابون هستن در تنهایی مطلق. 

واقعا عذاب بزرگی داره هیچ مشکل تو دنیا ارزش این نداره آدم جون خودش رو بگیره و دچار این عذاب بشه 

قرص برنج خیلی بده ک عهههههههه دختر این چ افکاریه آخه سبک زندگیت عوض کن درست میشه

سبک زندگیم خوب بود تازه حالم خوب شده بود دوباره اومدم خونه بابام رید تو اعصابم و حال خوبم

نکن خودکشی گناه نابخشودنی هست چون توبه نداره کسایی خودکشی میکنن تموم غم و ناراحتی های تو دنیا داشتن ...

ولی آرزومه خودکشی نباشه درجا بمیرم سکته کنم یا هر چی فقط بمیرم همین فردا گناه کبیره هم نباشه

معلوم نیس شاید تا ۵۰ سالگی ادم طول بکشهاین همهههههه سال صبر کنم تحمل کنم ؟؟؟؟؟

شایدم تا ۵۰ سالگی طول نکشه

حرف کلیشه ای نمیخوام بزنم چون میدونم احتمالا حالت خوب نیست الان

ولی واقعا هرچقدر که لازم باشه تو این دنیا میمونیم 

اگه هنوز هستی یعنی باید باشی

حیفه آخرین کاری که تو دنیا میکنی قتل خودت باشه

God؛

نمیدونم چند سالتونه اما من ۲۳ سال پیش دقیقا مثل شما بودم. اللن یادگاری هاش رو بدنمه. گذشت و اکثرا سخت گذشت اما الان که زندگیمو میبینم میگم کار خوبی کردم که بلایی سر خودم نیاوردم و خودکشی نکردم.

الانم زندگیم تعریفی نداره اما به مرور خودت میفهمی که کار الانت (خودکشی) اشتباهه و کلا با اون هم چیزی درست نمیشه.

چقد "الان" نوشتم 😄

____ آقا هستم ____ 🙏
نمیدونم چند سالتونه اما من ۲۳ سال پیش دقیقا مثل شما بودم. اللن یادگاری هاش رو بدنمه. گذشت و اکثرا سخ ...

من فقط میخوام از ترسام دور باشم

من هر کاری کنم نمیتونم پول هنگفت به دست بیارم فرار کنم