2777
2789
عنوان

با یه شماره ناشناس عکس فرستاده برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 26 پست
اس ام اس دارم ازش که همون شب میگفت دزدی کردم ازش و اینجور چیزا پیام های اون آقایی که میگفت شوهرشه که ...

برو تمام اس ام اس ها و اسکرین هاتو چاپ کن و برو دفتر خدمات قضایی همرو توضیح بده و یک دادخواست رد کن 

وقتی دادخواست رد کنی اگر دو روز دیگع اتفاقی بیوفته این موصوع از قبل پرونده اش تشکیل شده و مطرح شده ب نفع تون میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آیدی نمیتونه اثبات بشه ک مال کیهشاید اصلا کسی دیگه هست و اون خانم نیست؟

نمیدونم به روبیکا واردی یا نه ولی من الان چون خودم دوتا اکانت روبیکا دارم تو هر کدوم باشم اون یکی رو هم آنلاین نشون میده

همه اکانت ها چه اون ناشناس ها چه این زنه همشون با هم آنلاین میشن باهم هم آف میشن

تازه عزیز من خیاطم اندام مشتری خودمو که میشناسم درسته لخت کاملشو ندیدم ولی عکساش خود این خانم هست

بخاطر همین میگم الان میخواد نمیدونم چیکار کنه وگرنه هیچ زنی زن بودن خودشو به حراج نمیزاره بویی از انسانیت نبرده

خب صاحبخونه و همسرش میان توی دادگاه قسم بخورن و شهادت بدن؟

بله میگن هر جا بخوای میایم چون هم دوخت های منو دیدن هم خودمونو کم و بیش میشناسن

ما تازه عروس دامادیم دو ساله اونجاییم خدا شاهده یه بار تا حالا همسایه صدامون رو نشنیده ولی اون شب نه تنها آبروی ما رفت آبروی صاحبخونمم رفته

دو طبقست خونه یکی اونان یکی ما

نمیدونم به روبیکا واردی یا نه ولی من الان چون خودم دوتا اکانت روبیکا دارم تو هر کدوم باشم اون یکی رو ...

میدونم عزیزم چی میگی 

اما اینها باید ب دولت اثبات بشه اونها فقط مدارکی میخوان ک بتونی ثابت کنی 

مثلا اس ام اس ک شمارش اون بالا هست یک مدرک خیلی خوبه یا صدای ضبط شده،یا شاهد 

بله میگن هر جا بخوای میایم چون هم دوخت های منو دیدن هم خودمونو کم و بیش میشناسنما تازه عروس دامادیم ...

اگر میان عالیه....

سریع شکایت نامه پر کن توی شکایت نامه هم بگید بنویسن شاهد. دارین اسم شاهد هارو هم بنویسید 

با چه شماره ای میشه به فتا زنگ زد؟من اردبیلم

عه همشهریم

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞