2777
2789
عنوان

درسته ک دید خوبی ب این دسته افراد نیست نظر واقعیتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 26 پست
ن اصلا دید خوبی نداره میگه نههه دیگ باید واسه فروشه یه ماشین صدتا دروغ بگم ک خوبه و لوکسه تا فروش بر ...

ازاینکه تو این زمونه خراب شوهرت به فکر راست گفتنه خوشحال باش بذار به اختیار خودش فشار نیار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مغازه و مجوز که بسته به شهرتون متفاوتهملزومات مغازهدیگه هیچیه کاسب جرب زبون و که کلی دوست و آشنا داش ...

سرکارِ اولش ک میره اداریه تایمش ینی تقریبا 7ونیم 8 میره تا 2 یا 2ونیم ظهر دیگ بعد اون خونس خدایی یه شغل دوم باید باشه این وسط ک بدردبخورباشه حداقل سودش... ایشالا نظرشو بتونم عوض کنم مقاومته فراوانی در مقابله این حرفم داره

سرکارِ اولش ک میره اداریه تایمش ینی تقریبا 7ونیم 8 میره تا 2 یا 2ونیم ظهر دیگ بعد اون خونس خدایی یه ...

اگر شهرتون کوچک نیست خودت هم میتونی باهاش همکار باشی

منم دوست دارم تو املاک شوهرم کار کنم اما اصلا موافق نیست

اگر شهرتون کوچک نیست خودت هم میتونی باهاش همکار باشیمنم دوست دارم تو املاک شوهرم کار کنم اما اصلا مو ...

تهرانیم ما ...عه جدی ینی میشه ؟ من رو مخِ این کار بکنم راضی بشه چون شنیدم خیلی شغل خوبیه از نظر سود ودرآمد...تو این دوره همه  دیگه یذره سود رو میکشن رو جنس و یه آب زبونی میریزن واسه فروشه جنسشون شوهرم میگه همونم حرامه نباید باشه بعد طرف میره ماشینو تست میکنه خراب باشه یقه مارو میگیره 🤦‍♀️

اگر شهرتون کوچک نیست خودت هم میتونی باهاش همکار باشیمنم دوست دارم تو املاک شوهرم کار کنم اما اصلا مو ...

البته قراره تا پایانه امسال بریم مشهد

دیگه ببینم چی میشه خانواده ی محتررررمشم هستن اونجا ببینم گند نمیزنن ب تصمیماته من

اهان پس میخوای بعدازظهراازدستش راحت باشی,,,,،😂😂😂😂

ن بابا بخدا من همش یکسال نیس ک عروسی کردم ب من باشه صب تاا شب کنارم باشه اما خب خرج زندگی خودت میدونی ک چقد بالاست شغل اول دیگه کفایته این گرونیارو نمیده باید همزمان درکنار شغل اول یه شغل دومم داشت

تهرانیم ما ...عه جدی ینی میشه ؟ من رو مخِ این کار بکنم راضی بشه چون شنیدم خیلی شغل خوبیه از نظر سود ...

شما وقتی ماشین رو از کسی میخرید میفرستید کارشناسی عیباشو میگه بهتون

البته قراره تا پایانه امسال بریم مشهددیگه ببینم چی میشه خانواده ی محتررررمشم هستن اونجا ببینم گند نم ...

موفقیت شوهرت تو این شغل بستگی به خصوصیات اخلاقیش داره

انقدر ساده هم که توصیف میکنی نیست

من اطرافم نمایشگاه ماشین زیاد دیدم ،باید خیلی زرنگ باشی

چندتا مشاور املاک تو شهر ما شاگرد خانم دارن،منم دوست دارم گاهی اوقات بیام پیش شوهرم ولی اون میگه اصلااااا

موفقیت شوهرت تو این شغل بستگی به خصوصیات اخلاقیش دارهانقدر ساده هم که توصیف میکنی نیستمن اطرافم نمای ...

اخه یکی از دوستاش تو همین کاره باهمدیگم رفت و امد دارن خیلیم وضعش خوبه رفیقش اما شوهرم میگه من کارشو قبول ندارو چون بخاطر چن میلیون سوده بیشتر صدتا دروغ میبافه.. حالا این فعلا راضی شه شاگرد خانم و اینارو یه فکریش میکنیم فعلا ک انگاری این شغل جرررررمه براش