همسرم میگه نه پولش علنا حرامه و خوردن نداره و یجورایی مثلا معتقده ک این شغل خوب نیست... اما واقعاسودش خوبه ینی من دیدم کساییو با همین شغل چقد پیشرفت کردن همسرم مقاومت میکنه ک نمی ارزه ب اینکه با دیدِ بدبهمون نگاه کنن که تو دزدبازارا هستیم و میگه حاضر نمیشم یزمانی این شغلو داشته باشم ..دیگ اصن ب سودش فک نمیکنه😐توهین به کسایی ک این شغلو دارن نباشه اما خب درسته ک دید درستی ب این شغل نیس؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مغازه و مجوز که بسته به شهرتون متفاوتهملزومات مغازهدیگه هیچیه کاسب جرب زبون و که کلی دوست و آشنا داش ...
سرکارِ اولش ک میره اداریه تایمش ینی تقریبا 7ونیم 8 میره تا 2 یا 2ونیم ظهر دیگ بعد اون خونس خدایی یه شغل دوم باید باشه این وسط ک بدردبخورباشه حداقل سودش... ایشالا نظرشو بتونم عوض کنم مقاومته فراوانی در مقابله این حرفم داره
اگر شهرتون کوچک نیست خودت هم میتونی باهاش همکار باشیمنم دوست دارم تو املاک شوهرم کار کنم اما اصلا مو ...
تهرانیم ما ...عه جدی ینی میشه ؟ من رو مخِ این کار بکنم راضی بشه چون شنیدم خیلی شغل خوبیه از نظر سود ودرآمد...تو این دوره همه دیگه یذره سود رو میکشن رو جنس و یه آب زبونی میریزن واسه فروشه جنسشون شوهرم میگه همونم حرامه نباید باشه بعد طرف میره ماشینو تست میکنه خراب باشه یقه مارو میگیره 🤦♀️
ن بابا بخدا من همش یکسال نیس ک عروسی کردم ب من باشه صب تاا شب کنارم باشه اما خب خرج زندگی خودت میدونی ک چقد بالاست شغل اول دیگه کفایته این گرونیارو نمیده باید همزمان درکنار شغل اول یه شغل دومم داشت
موفقیت شوهرت تو این شغل بستگی به خصوصیات اخلاقیش دارهانقدر ساده هم که توصیف میکنی نیستمن اطرافم نمای ...
اخه یکی از دوستاش تو همین کاره باهمدیگم رفت و امد دارن خیلیم وضعش خوبه رفیقش اما شوهرم میگه من کارشو قبول ندارو چون بخاطر چن میلیون سوده بیشتر صدتا دروغ میبافه.. حالا این فعلا راضی شه شاگرد خانم و اینارو یه فکریش میکنیم فعلا ک انگاری این شغل جرررررمه براش