2777
2789

باز کردن نمایشگاه ماشین چقد هزینه میخاد بنظر شما؟ 

همسرم میگه نه پولش علنا حرامه و خوردن نداره و یجورایی مثلا معتقده ک این شغل خوب نیست... اما واقعاسودش خوبه ینی من دیدم کساییو با همین شغل چقد پیشرفت کردن همسرم مقاومت میکنه ک نمی ارزه ب اینکه با دیدِ بدبهمون نگاه کنن که تو دزدبازارا هستیم و میگه حاضر نمیشم یزمانی این شغلو داشته باشم ..دیگ اصن ب سودش فک نمیکنه😐توهین به کسایی ک این شغلو دارن نباشه اما خب درسته ک دید درستی ب این شغل نیس؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم یه شغل مثه خیلی از شغلا هست دیگه

اره منم نظرم همینه اما شوهرم میگه اونایی ک میبینی چن روزه بااین شغل زندگیشون ازین رو ب اون رو میشه خیلی رو ماشین میکشن و درست نیس پولشون😐

دید بدی نیست من که نشنیدم تا حالا خب شما میتونید منصفانه کارکنید طلافروشی رو شنیدم میگن دزدیه قانونیه به کسی برنخوره ها من عموم طلافروشه دید مردم رو میگم یا بسازبفروشا یا دلالی به معنی واسطه گری خیلی شغلاهست که سود چندین برابری دارن و زحمتیم ندارن 

بعضی ها خودشون روی ماشین سود میکشن و به اصطلاح اسکنت میگیرن که اون حرامه

بعضی ها هم معرفی میکنن به شرایط گذار و فقط خرید و فروش انجام میدن

شغل های واسطه گری مثل املاک و نمایشگاه ماشین خیلی به رونق بازار وابسته هستن ،تو این چند ماه جنگ خرید و فروش ملک که خیلی اوضاعش خراب شده از ماشین خبر ندارم

واااا اتفاقا تو شهر ما خیلی پرستیژ داره😂🙂‍↔️ حروم هم نیست که

بخدا ما بین اقواممون چن تایی داریم ماشالا چقد سود داره براشون اصن زندگیای لاکچری و سفرای خارجی و... 

چقد دوسداشتم شوهرم در کنار شغل اولش این شغلم میداشت اما مقاومت میکنه میگه خوب نیس

اره منم نظرم همینه اما شوهرم میگه اونایی ک میبینی چن روزه بااین شغل زندگیشون ازین رو ب اون رو میشه خ ...

خب اینو درست میگه منم دیدم ولی میتونه این کارو نکنه منصفانه کار کنه 

ببین حالا هر چی ما بگیم مهم اینه که شوهرت دید خوبی نداره. فکر نکنم بتونی راضیش کنی

ن اصلا دید خوبی نداره میگه نههه دیگ باید واسه فروشه یه ماشین صدتا دروغ بگم ک خوبه و لوکسه تا فروش بره 😐

اره منم نظرم همینه اما شوهرم میگه اونایی ک میبینی چن روزه بااین شغل زندگیشون ازین رو ب اون رو میشه خ ...

بالاخره هر چقدرم روش بکشن 

اون طرف خودش قیمت تو دستشه هزار جا رفته قیمت و ماشین دیده مجبورش که نکردن بره ازش بخره 

اتفاقا درآمد و پرستیژ خوبی دارهبعضی نمایشگاه دارا ماشین قسطی میدن زیاد سود میکشن روش یا نزول هم میدن ...

کلا نزول و پورسانت و این چیزا واسه شوهره من کنسله درحالیکه همه گه گداری انجام میدن🤦‍♀️