یا میگن فلان چیز رو درس کنید فلان چیزو بیارید از اول مهر تا الان کلی چیز دادیم بردن..غیرانتفاعی..الان هردیقه تو گروه اعلام میکنن جشن یلدا تو فلان تالار هزینه ایاب ذهاب و پدیرایی ۴۰۰..خب گفتن هرکی میاد اعلام کنه من کفتم خب قرار نیس ک هرچی اونا بگن گفتم من نمیخوام..دوباره الان ی برگه رضایت نامه دادن دست دخترم گفتن ب مامان باباک بگو تکمیل کنه..اول میگن اختیاری بعد اجبار میکنن
عزیز بچتو بفرس دولتی این مسخره بازیا چیه بچت اجتماعی میشه یاد میگیره از خودش دفاع کنه با آدمای مختلف ...
پسر من باید تو محیط های خلوت باشه متاسفانه هوش هیجانی بالایی داره و خیلی انرژیش میره بالا الان ۱۵ نفر هستن مشکل دارم وای به حال دولتی چند روز پیش دکترش میگفت سعی کن مدرسه آنلاین پیدا کنی یا جایی که نهایت ۵ نفر باشن دولتی خیلی براش شلوغه و پر چالش والا میدونم کلی حسن داره و قبول دارم حرفهای شما رو
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.