2777
2789
عنوان

عاقا این مدارس هم شورش رو دراوردن هردیقه ب ی بهونه پول میکشن ازما

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 51 پست

همه اش تقصیر این مادراس!

انقدر پاچه خواری معلم ومدیر ومیکنن

چقدر بیکارن بعضیا آخه بچه ارو فرستادی مدرسه بیا بشین خونه ات برو دنبال کارت

هی گروه میزنن هی تز میدن

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
دولتیم همینه همون اول مدرسه ۳میلیون اجباری کمک به مدرسه گرفتن

خب بازم مثل غیرانتفاعی نیست دیگه 

غیرانتفاعی میاد یه شهریه زیاد اولش میگیره بعد دوباره تو‌ طول سالم هی پول میگیرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دولتی هم همین جور شده الان مادرا کاسه داغتر از اش شدن پیام دادن تو خصوصی پول بدید کبک بگیریم

دیشب یک مادر اینجا میگفت جشن یلدا کادو برای معلم چی بگیریم آخه خودشیرینی تا کی و تا کجا ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
واقعا بعضی مادرا بدتر میکنن

اره وافعا مدرسه قبلی دخترم اون پولی که اول سال گرفتن دیگه چیزی نخواستن چقدر با هزینه خودشون جایزه گرفتن دادن اما این مدرسه اون پولی که اول گرفتن حساب نیس پول جایزه جدا پول برگه آچار جدا دستمال کاغذی جدا شکلات جدا پول کارت سلامت جدا اش میخوان بدن جدا امام فاطمیه پذیرایی کنن جدا و حالا به مادری کاسه داغتر از اش شده کیک میخوادبگیره پول میخواد

آخ گفتی خودشیرین های چاپلوس!

واقعا آدم تعجب میکنه مگه میشه یکی مفتکی وقتشو بزاره بره نوکری معلم ومعاون وبکنه

حتی میرن برگه های امتحان وتصحیح میکنن

برو ورزش کن زبان بخون هزار تا کار استراحت کن

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
اره واقعا مادرا میبینی درس بچشون خوب نیست از این طریق خود عزیزی میخوان کنن

بعد معلم هم یک مدل دیگه رفتار میکنه با بچه های اونا اواخر مهر تولد معلمشون بود اول گذاشتن تو معذور که تولد بگیریم بعد مدرسه اجازه نداد همه گل و کادو بردن براش من هیچی چون ضرورتی نداره از باج دادن بدم میاد 

پولش اصلا اصلا مهم نیست اما چرا اینقدر یک معلم باید براش مهم باشه که تاریخ تولدشو بگه بچه ها براش جشن بگیرن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مدرسه دخترمن که گفتن برای کمک به مدرسه۶تومن باید بدید،کلی خرج مدرسه کردیم،رنگ کردیم پرده عوض کردیم،گفتم والا ما ۱۰ساله نتونستیم پرده های خونمونو عوض کنیم،حالا چه اجباری بود که پرده مدرسه عوض بشه

بعد معلم هم یک مدل دیگه رفتار میکنه با بچه های اونا اواخر مهر تولد معلمشون بود اول گذاشتن تو معذور ک ...

معلمم معلمای قدیم..مگه ماها تاریخ تولدشو میدونستیم یا تولد میگرفتیم براشون اخه

واقعا آدم تعجب میکنه مگه میشه یکی مفتکی وقتشو بزاره بره نوکری معلم ومعاون وبکنهحتی میرن برگه های امت ...

دقیقا از این مدل شخصیت‌ها خوشم نمیاد چند روز پیش هم همسرم رفته مدرسه حسابی از معلم پسرم شاکی بوده گفت جواب درست داد داد نداد میرم آموزش پرورش ببینم این خانم چرا این مدلیه اینقدر شخصیت نمایشی و بازیگری داره درسشو بده دیگه یک سری کارها چیه میکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو