سلام آقا پسر ها جواب بدن من با شخصی برای ازدواج آشنا شدم خونه و ماشین نداره ۲۸سالشه با هم میخوایم بسازیم زندگیمون رو منم ،هم شرایط اون هستم دو تا مون شاغلیم هشت ماه همو داریم میبینیم قبلش هم چند سال مجازی بوده(که حضوری همو نشد ببینیم )، این پیام رو بدم امروز که تکلیفم رو روشن کنه فقط بهم بگین این پیام چیش کم و کسری داره و چجوری براش بفرستم ؟از این آقا پسر بگم که احساسی هست و منم دوست داره البته از رفتاراش متوجه شدم ،پیام من این هست👇👇👇سلام (اسم شخص) خوبی ؟یه حرفی رو میخواستم از چند روز پیش بهت بگم اونم این بود که اگه تو قصدت با من ازدواج نیست یا اینکه فعلا نمیخوای ازدواج کنی بنظرم خیلی صریح بهم بگو من ناراحت نمیشم ،چون منم میخوام مسیر های زندگی خودمو طی کنم ،به امید تو نمونم اگه قصد ازدواجی با من نداری .بلاخره هر آدمی قدرت انتخاب داره و اختیار داره برای تصمیماتش ،مامانم امروز بهم گفت چرا هر خواستگارت رو رد میکنی نهایت یه سال دیگه میتونم با مجرد بودن تو کنار بیام اینو مامانم امروز بهم گفت بلاخره اونم حق داره با گفتن این حرفش چون بچش هستم و نگران آینده بچش هست ،راستش گریه های تو بی جهت نبوده گریه هات بخاطر یه ترس هایی هست که بیشتر اوقات سر بسته بهم میگی و دلیلش رو کامل بهم نمیگی ،الان هم من خوشحال میشم که جواب این سوالاتم رو بهم بگی اگه ممکنه بهم بگو ناراحت نمیشم ،الان هم از گفتن این حرفام حس خوبی دارم چون سبک شدم که گفتم چون بلاخره هر آدمی مسیر زندگی خودش رو داره و با ارزش ترین داراییش که عمر و زمانش هست ،رو باید کنترل کنه و برنامه های آینده اش رو پله پله بسازه چون اگه قدر زمانش رو ندونه زمان هیچ وقت به عقب بر نمیگرده و بعدش فقط ناراحتی باهاشه