2777
2789
اصلا نباید اینجا نظر سنجی کنی باید طبق عرف منطقه بگی و میتونی تو دیوار نگاه کنی

نگاه کردم بیشتر بوده 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگے بہ حقوقش داره، رهن روبیشترڪنید از پس اجاره بربیان..منصف باشید خدا بہ همہ ڪمڪ ڪنہ😊

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
بستگے بہ حقوقش داره، رهن روبیشترڪنید از پس اجاره بربیان..منصف باشید خدا بہ همہ ڪمڪ ڪنہ😊

خب بره پایین شهر عزیزم 

من رهن به دردم نمیخوره 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

ما ک بنگاهی نیستیم شهرشماهم نیستبم ک بدونیم وضعیت چجوریه نظربدیم از املاکی هابپرسمنی ک شوارم حقوقش ۱ ...

خب شما صد درصد بالا شهر نمیرید ایشونم نداشته باشه بلند شه

مام هر سال از املاکی های منطقه خودمون و از سایت دیوار نگاه میکنیم ببینیم‌مزنش چقدره

نگاه کردم