2777
2789
خب برای شما چه تفاوتی میکنه اگه میخوای دوباره باهاش بری توی رابطه که بهتره به خودش بگی به جای این که ...

هرگز نمیخام برگردم

چ بسا چندین بار اومده و رد کردم

فقط خاستم بدونم فازش چیه، همین!

😘Thanks GOD 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرگز نمیخام برگردمچ بسا چندین بار اومده و رد کردمفقط خاستم بدونم فازش چیه، همین!

اگه بازم استوری شبیه شما گذاشت میشه مطمئن شد که به شما فکر میکنه ولی شاید اونم بی دلیل میذاره و قصد و نیتی نداره بالاخره با شما ملی خاطره داره و راحت فراموش نمیشه

کاربر آقا
ببینیدیه پسرویه دختربه هم میزنن خببعدش پسره شماره دخره رو حذف میکنهبعدیه ماه پسره شماره دختره روذخیر ...

اگه واقعا رفته باشه تو رابطه که هدفش کاملا مشخصه میخواد شما رو حرص بده و اگر عکس فیکم باشه بازم هدفش همونه

کاربر آقا
جدا انقد بچه بازیه؟

چون نمونشو دیدم میگم حالا اون عکس نذاشته بود اول پیج همکلاسی دختره رو فالو کرد(که با دختر قهره) بعدش همون روز پیج دختره رو فالو کرد

کاربر آقا
چون نمونشو دیدم میگم حالا اون عکس نذاشته بود اول پیج همکلاسی دختره رو فالو کرد(که با دختر قهره) بعدش ...

حتی نظرمن اینه که همین کارشم ازاین بوده که براش اهمیت داشتم

نظرشما چیه؟

حتی نظرمن اینه که همین کارشم ازاین بوده که براش اهمیت داشتمنظرشما چیه؟

مهم که نمیشه گفت ولی با این کار میخواسته یکم خودشو خالی کنه یه جورایی از نظر خودش انتقام گرفته احتمالا شما خودت باهاش کات کردی که این کارو کرده

کاربر آقا