2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

41 بازدید | 5 پست

کسایی که برنامه نویسی بلدن می‌شه راهنمایی کنم که چجوری یاد گرفتن؟می‌خوام از صفر شروع کنم یعنی صفر صفر وقت کلاس و اینا هم ندارم و می‌خوام خودم بخونم فعلا

خودخوانی که بیشتر وقت و هزینه میخاد تا کلاس

آخه بازم زمانش دست خودمونه من مثلا بیشتر نصف شب ها حوصله دارم عصر ها یه کلاس دیگه دارم 

تابستون دنبال کلاس حضوری برنامه نویسی بودم چند جا هم پیدا کردم ولی خوشم نیومد ولی استاده توی جلسهٔ توجیهی می‌گفت که برای یادگیری برنامه نویسی هیچ نیازی به کلاس ندارید و خودش هم خودخوان یاد گرفته بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استعداد و علاقه میخواد عزیزم ... من یکی از نزدیکانم هست . استعدادش و حوصله زیاد داشت . اونم صفر بود ولی سر پایان نامش یکم مجبورشده بود کارکنه یاد گرفته بود کمی ... ولی ۲ سال عمرشو گزاشت شبانه روزی تا یاد گرفت ... از کلاس ۴۰ نفرشون فقط ۲نفر تونستن وارد محیط کار شن . خودم اصلا نمیتونم و خواهرممو دوستمم رفتن اذیت شدن نتونستن. اگر صبر و حوصله داری و پتانسیل ...بله میتونی ولی یکی دوسال باید فقط اموزش ببینی بمظرم با خودخوانی م ممکن نباشه

استعداد و علاقه میخواد عزیزم ... من یکی از نزدیکانم هست . استعدادش و حوصله زیاد داشت . اونم صفر بود ...

برای کار نمی‌خوام خودم دوست دارم یاد بگیرم به علاوه برای دانشگاه هم نیاز دارم ولی شنیدم برنامه نویسی رو خیلی راحت می‌شه خودخوان یاد گرفت چون کلی محتوا توی اینترنت هست