2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا نخوندم خودم ، تو گوشی دانلود کردم با سرعت زیاد که مثلا یک ساعت و نیم تموم بشه ،تو اتاقم می ز ...

منم تقریبا هم سن خودتم ، به دلم افتاده بود این ختم رو انجام بدم که پیامتو دیدم و مصمم شدم انشالله خوشبخت بشی عزیزم

منو هم دعا کن

برای من اینقدر بوده قراره برای همه اینطور باشه؟؟؟؟!!!! اصلا عمق مطلب رو فهمیدی؟؟؟

میدونم ولی شما استمرار داشتی 

من به خودم نگاه میکنم که دیگه امیدم از دست داره میره و صبرم سر اومده

نه اصلا نخوندم خودم ، تو گوشی دانلود کردم با سرعت زیاد که مثلا یک ساعت و نیم تموم بشه ،تو اتاقم می ز ...

ببخشید میپرسم از ازدواجت راضی هستی؟ 

راستش دلم نمیخواد فقط ازدواج کنم

تو زندگی سختی زیاد کشیدم دلم میخواد واقعا به آرامش برسم🥲

میدونم ولی شما استمرار داشتی من به خودم نگاه میکنم که دیگه امیدم از دست داره میره و صبرم سر اومده

بزرگترین گناه به درگاه خدا نه دروغه نه ربا نه زنا نه غیبت نه .... بزرگترین گناه ناامیدی از خداست. شیطان رو دور کن و بخون یک بار حتی اما با خلوص نیت و دل پاک و نگاه درست 

منم تقریبا هم سن خودتم ، به دلم افتاده بود این ختم رو انجام بدم که پیامتو دیدم و مصمم شدم انشالله خو ...

عزیزم ان شاالله یه بخت خوب هم نصیب شما بشه.

به زودی خبرشو بهم بدی.

یه کار دیگه هم من کردم. تو هم انجام بده.

یِهووووو نام خداست هر وقت وضو داشتی چهل بار از ته دلت این نام خداوند رو بلند صدا کن طوری که از ته ریه هات نفست بیاد بیرون. 

ببخشید میپرسم از ازدواجت راضی هستی؟ راستش دلم نمیخواد فقط ازدواج کنمتو زندگی سختی زیاد کشیدم دلم میخ ...

گلم من سوم خرداد عقد کردم فعلا عروسی نگرفتیم تا الان که خیلی راضیم خداروشکر.