2777
2789
عنوان

دوس دختر جدید اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 21 پست
آره فک کنم ولی طرف واقعا آدم بدرنخوری بود رسما منو مریض کرد و هنوزم نتونستم خوب شم بیشتر از این حس ح ...

از اینکه با اون دختر جدید دوس شده حسودیت نمیشه؟

منظورم ب اون دختره است ک جای تورو گرفته

😘Thanks GOD 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینم 

با این تفاوت که نمیدونم اون دختر از من چی شنیده که انقد رو من حساسه و میاد با اک فیک چرت و پرت میگه بهم حتی پیش چنو نفر گفته میخواد فلانیو از چنگ من دراره 🥴 با اینکه من اصلا کاریشون ندارم و اونی که اصلا بهم زد من بودم و اگه اکسم خوب بود عمرا من میذاشتم به این برسه😑😂

خیلی قشنگ دو تا روانی خوردن به تور هم و هنوزم تو رابطه ان 

بعضی وقتا روحی واقعا به هم میریزم که چطوری آدمای پست فطرت همیشه خداباهاشونه و خیلی اوکیه زندگیشونه ولی دیگه سعی میکنم هضم کنم اینو

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻

شایده پسره راجبت چیز بدی گفته

چیز بد فک نکنم

چون موقعی که ما می‌خواستیم کات کنیم اومد بین ما و بهش گفت منتظر کاتت میمونم و احتمالا اکسم اینو به عنوان رفیقش میدونسته حرفاشو به این میزده که یه جوری راهنماییش کنه البته من اینا رو بعدا فهمیدم و دختره فوق آویزون بود🥴

اون موقعم اکسم خیلی تلاش داشت دوباره به هم برگردیم ولی از چشم من افتاده بود واقعا اون دختره ام اینا رو میدونست 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻