2777
2789
عنوان

دوس دختر جدید اکسم

318 بازدید | 21 پست

چند وقتیه وارد رابطه شده 

اولش هیچی حالیم نبود ولی الان احساس میکنم نمیتونم با این موضوع کنار بیام 

با اینکه میدونم چقد آدم پست فطرتی بود و هست و کلی اذیتم کرد و هنوز آثارش روی روح و روانم موندا

ولی اینکه اون الان داره زندگیش رو میکنه و یه دختر خوب کنارشه ولی من هرهفته میرم پیش تراپیست داره دیوونم میکنه

بیخیال ارزششو نداشت 

چندسالته

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ سالمه

همه این دوره رو داشتن من اکس بیست سالگیم یادم میاد میرم تو کمد قایم میشم از خجالت😂😂 ولی اونموقع ۶ ماه افسردگی حاد گرفتم داشتم معتاد میشدم

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

هوفف بابا میگذره اکس من بعد دوسالبرگشت بهش گفتم نانزد کردم داشت میسوخت😂😂😂😂گریش در اومده بود 

ناشناس من🩶🌱  https://daigo.ir/secret/4766024875   جهت اطلاع ثانوی تازه نامزد کردم گفتم در جریان باشین خدافظ😐✨ৎ୭֪֢ یک بیت و هزار حرف:از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند؛ من چنانم که محال است کسی درک کند..!     

با یه گور باباش، ب جلستاتت ادامه بده و امیدوار باش ک یه ادم عالی وارد زندگیت بشه نه یه درپیتی مث این

چندماه دیگه خبر دوست دختر عوض کردنشو میشنوی😁

لااااااایک ننننکنییید لدفن