2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکارکنم با زندگیم 😭

313 بازدید | 29 پست

یکسال خونه پدرم و درگیر دادگاه و جدایی  

بعدکلی التماس و اصرار ازسمت خانواده شوهرو هزاران وساطت 

با کلی تعهدات مختلف محضری و گرفتن یه خونه 

بخا‌طر بچه هام و اذیت شدنمون کنارمادرم ک بیمار روحیه و به شدت بددهن و پارانویا و جونمون و ب لبمون رسونده بود گفتم رجوع میکنم ... 

اما امروز به این نتیجه رسیدم ک نمیتونم  ازصب ک ازخواب بیدارشدم  اشکام بندنمیاد  توبدترین حالت افسردگی ام  

نع نمیتونم برم باشوهرم زندگی کنم   نمیتونم تحملش کنم حتی واسه یه دیقه چه برسه زیر یه سقف  بابام هی میاد میگه بگو ببینیم کی مرده ک تو ازصب واسش خون گریه میکنی اما نمیدونم چجوربگم ... نمیدونم بچه هامو چیکارکنم    یه نگاه میندازم ب موهای سفیدم  به این زندگی نکبتم و زجرایی ک کشیدم   ازخدا شاکی ام 😭 این حق من نیست 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

این شیطان هست که اینقدر آزارت میده

شیطان زن و شوهر رو تو ذهن هم خراب می‌کنه

شیطان رو لعنت کن و به خدا توکل کن و محکم و قوی و استوار باش

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه ایراد شوهرت چیه؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
این شیطان هست که اینقدر آزارت میدهشیطان زن و شوهر رو تو ذهن هم خراب می‌کنهشیطان رو لعنت کن و به خدا ...

شیطان خود خود شوهر کثیفمه 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

عزیزدلم به خاطر بچه هات یه فرصت دیگه بهش بده میدونممم خیلی سخته 😑 ولی به خاطر بچه هات گناه دارن چند ...

۲۷ نمیتونم نمیتونم نمیتونم   نمیشه نمیشه نمیشه 😭😭😭😭😭 اصلا فک نمیگردم توشرایطش انقد سختم بشه تحملش  

عزیزم شاید هرکس دیگه هم جای شما بود همین تردید و دوگانگی میومد سراغش ،ب نظرم بهترین راهکار مشاوره هست ،تنها چیزی که میتونم بگم این هست که حتما ی خونه از شوهرت بگیر تا اگر دوباره اشتباهات گذشته تکرار کرد سر پناهی داشته باشی

مشکلت با شوهرت چیه که نمیتونی تحملش کنی؟

خیانت کرد وقتی بارداربودم جنسی و عاطفی پشیمونم نیست و قطعا همین الانم بعدیکسال جداییمون  باهزارنفر توراب‌طه است 

بچه هات به مادر قوی نیاز دارن

با خیال راحت برگرد سر خونه زندگی ات و دیگه اصلا گریه نکن

یه سلام به امام حسین علیه السلام بده و ازش بخواه زندگی ات و روحیه ات رو درست کنه

با آرامش و روحیه قوی همین امروز برگرد سر زندگی ات؛

فکر نکن من از سر خوشی باهات حرف میزنم ،

منم سه تا بچه دارم کلی مشکلات با همسرم داشتم اما با توکل بر خدا و تلاش خودم سعی کردم همه رو حل کنم و الحمدلله زندگیم الان خوبه

تو هم میتونی مطمئن باش

تو اینترنت بزن سیاست های زنانه برای زن متاهل و مطالعه کن تا یاد بگیری چطور با محبت و احترام و سیاست با همسر و بچه هات رفتار کنی که همشون به حرف هات گوش بدن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

عزیزم شاید هرکس دیگه هم جای شما بود همین تردید و دوگانگی میومد سراغش ،ب نظرم بهترین راهکار مشاوره هس ...

خونه گرفتم تعهدگرفتم نفقه گرفتم  ابروشو بردم ابروی خودمم بردم  ب هردری زدم     مشاوره ب دردم نمیخوره 

خیانت کرد وقتی بارداربودم جنسی و عاطفی پشیمونم نیست و قطعا همین الانم بعدیکسال جداییمون باهزارنفر ت ...

خوب پس چرا میخواد تو برگردی؟من کاملا درکت میکنم.ولی عزیزم یه سوال دارم کلا دیگه احساس علاقه بهش نداری؟