2777
2789
عنوان

تعبیر خواب توروخدا اگ بلدید

35 بازدید | 7 پست

سلام من سومین یا چهارمین باره که این خوابو میبینم خواهشا برام تعبیرشو بگید

بار اول خواب دیدم : یکی از دندونای فک پاییم پوسیده و توش خالیه گفتم بریم دکتر نرفتیم تا اینکه یهو دونه دونه دندونای جلوی فک بالام داشت میریخت و من گریه میکردم که کاشکی این خواب باشه

دوست پسرم خونمون بود و تقریبا همه ی دندونای بالام بجز اون اخریا میوفتن

دوست پسرم میمونه خونه و منو مامان بابام میریم دندون پزشکی خواهرم و دوست پسرمم رابطه بدی داشتن تو خوابم البته تو واقعیت هم خواهرم خیلی خوشش نمیاد ازش

من شب قبلش داشتم با خدا حرف میزدم که بهم بگه این دوست پسرم خوبه یا نه

چون کات کردیمو من ناراحتم۱۲ روزه دعوا داریم

بعد چند روز دوباره خواب دیدم که دندونام لق شده و من ترسیدم و گریه میکنم بریم دکتر و درستم نمیتونم حرف بزنم چون باعث میشه دندونام لق تر بشه و به اخرای خوابم ک میرسه کلا حرفام ناواضح میشه تو این خوابم دندون نیشای بالاییم افتاد و بقیشونو یادم نیس که کدوما افتاد ولی همشون اکثرا لق شده بودن و باز داشتم میگفتم کاش خواب باشه همه اینا

و بار سوم که خواب دیدم تو خواب میگفتم من گفتم بریم دکتر چرا نمیریم چون نمیریم باز دندونام داره میوفته و اینبار خونه مادربزرگم بودیم و من دندونامو ب مامانم نشون دادم و دوتا نیش پایینیمم افتاد با چندتا دندون دیگم وقتی به مامانم داشتم نشون میدادم یکی از دندونام افتاد رو لباس مامانم و مامانم گفت عه نصف شد دندونت و من تو دلم گفتم پس دندونام پوسیده و من باز گفتم کاش همه اینا خواب باشه با گریه و تو خوابام حس میکردم که اینا واقعیه

من بار سومم ک خواب دیدم باز شب قبلش با خدا صحبت کرده بودم

این خوابا یعنی چی؟💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشم ولی من نشونه از خدا خواستم که این خوابو دیدم و ۳ بار تو یه هفته

عزیزم همین که شما از خدا خواستی بهت یه نشونه بده راجب ذوست پسرت و این خوابو دیدی خودش بزرگترین نشونه است دیگه یعنی اگه پای دوست پسره به زندگیت باز شه با خودش کلی بلا میاره

عزیزم همین که شما از خدا خواستی بهت یه نشونه بده راجب ذوست پسرت و این خوابو دیدی خودش بزرگترین نشونه ...

دوساله باهاشم پسر خوبیه ولی جدیدا ازش رفتارای نابالغی میبینم

ممنون باز از کمکمت❤