2777
2789
خیر من اصلا به این مسائل اعتقادی ندارم طرفدار صد در صد علم پزشکی هستم نه طب سنتی ....

علم پزشکی هم میگه کلسیم و فسفر برای جذب به همدیگه نیازمندن.. پنیر کلسیم بالایی داره و برای جذب از مغز فسفر برمیداره.. فسفر هم در یادگیری تاثیر بالایی داره.. وقتی پنیر رو با گردو که دارای فسفره بخوریم دیگه این مسئله حل میشه

وای اگه اینجور بود من الان اسمم هم بلد نبودم🤦‍♀️

بنظرم تاثیر داره . چون ما کلا تو خانواده صبحانه اصلی مون پنیر هست . و من اعتراف میکنم بیشتر وقتا گیج بازی در میارم و خنگ میشم . البته شاید از خوردن پنیر صرفا نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علم پزشکی هم میگه کلسیم و فسفر برای جذب به همدیگه نیازمندن.. پنیر کلسیم بالایی داره و برای جذب از مغ ...

طب سنتی به سردی گرمی خوراکی ها کار داره نه کلسیم فسفری که گفتین که علم پزشکی میگه میشه رفرنس دقیق برام از سایت معتبر بفرستید که دقیقا همین حرفهاتون داخلش باشه؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بنظرم تاثیر داره . چون ما کلا تو خانواده صبحانه اصلی مون پنیر هست . و من اعتراف میکنم بیشتر وقتا گیج ...

ولی من باهوشم😊🤗

چه میدونم؟

میگن ریسک سرطان سینه رو هم بالا میبره ولی من دیوونه ی نون پنیر چای شیرین هستم.

ولی من باهوشم😊🤗چه میدونم؟میگن ریسک سرطان سینه رو هم بالا میبره ولی من دیوونه ی نون پنیر چای شیرین ...

بهترین نسخه تغذیه در قرآن هست . بخورید بیاشامید ولی زیاده روی نکنید . همه چیز به اندازه ش خوبه

طب سنتی به سردی گرمی خوراکی ها کار داره نه کلسیم فسفری که گفتین که علم پزشکی میگه میشه رفرنس دقیق بر ...

الان مگه من اومدم طرفداری طب سنتی رو کردم که از من رفرنس دقیق میخوای؟ تاپیک درمورد پنیره.. نظر طب پزشکی در مورد پنیر رو براتون گفتم

علم پزشکی هم میگه کلسیم و فسفر برای جذب به همدیگه نیازمندن.. پنیر کلسیم بالایی داره و برای جذب از مغ ...

خب اگه اینطور باشه پس خوردن شیر و ماست و دوغ و... هم خوب نیست چون همه اینها هم خانواده پنیر هستن و کلسیم فراوان دارن.

خب اگه اینطور باشه پس خوردن شیر و ماست و دوغ و... هم خوب نیست چون همه اینها هم خانواده پنیر هستن و ک ...

خب دوغ و ماست هم باید با نعناع زیره یا آویشن خورده بشن 

شیر با دارچین یا عسل.. البته هر دکتری یه نظری داره من دیسک کمر دارم فوق تخصص ارتوپد گفت لبنیات زیاد بخور

فوق تخصص مغز و اعصاب گفت دوغ ، شیر ،ترشی و... نخور

خب دوغ و ماست هم باید با نعناع زیره یا آویشن خورده بشن شیر با دارچین یا عسل.. البته هر دکتری یه نظری ...

یعنی باید با چیز گرم مزاج بخوریم ؟.من یادمه یه بار یه دکتری تو تلویزیون میگفت شیر رو می تونید با یه قاشق چای خوری زردچونه مخلوط کنید و بخورید . برای سیستم ایمنی بدن خوبه