2777
2789
الان مگه من اومدم طرفداری طب سنتی رو کردم که از من رفرنس دقیق میخوای؟ تاپیک درمورد پنیره.. نظر طب پز ...

اگر علمی باشه و تحقیق شده باشه مقاله ای راجع بهش هست اگر نه این دکتر گفته اون دکتر گفته نمیشه منبع موثق یک نفر یک حرفی زده 

بعد شما اومدی منو ریپلای زدی کل تاپیک هم راجع به سردی گرمی گفتن نه کلسیم و فسفر ....

اگر منبع پیدا کردین ریپلای کنید اگر نه عاقبتتون بخیر من علاقه ای به بحث ندارم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
یعنی باید با چیز گرم مزاج بخوریم ؟.من یادمه یه بار یه دکتری تو تلویزیون میگفت شیر رو می تونید با یه ...

بله اگه با لبنیات احساس ضعف و بی حالی می‌کنید خوبه که با گرمیجات بخورین..زردچوبه آره منم شنیدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صفحه دوم یه دوستی عکس گذاشتن..

سایت عصر ایران که حتی اسم کارشناس تغذیه درج نشده ...

کل دنیا این مسائل تغذیه ای که باب هست تو ایران رو قبول ندارن ولی خوب اینجا قبول دارن من حتی گفتم خودم قبول ندارم کسی قبول داره انجام بده تنش سلامت

هرچی آرزوی خوب مال تو