2777
2789
عنوان

مهاجرت یا عشق

178 بازدید | 33 پست

کدومش 

امسال میتونم مهاجرت کنم شرایطش دارم راهش بازه

ولی اگه نرم شاید تا ۱۰ سال دیگه نتونم مهاجرت کنم

از یه طرفم عشقمو خیلی خیلی دوست دارم

اگه برم باید تنها برم 

شاید ۷ سال بعد برگردم

شاید هیچ وقت برنگردم

و راحمون از هم جدا میشه...

چیکار کنم ؟کسی تجربه ای داشته؟

و اینکه خواهشا زیر ۱۸ سال نظر ندن میخوام از چند نفر با تجربه کمک بگیرم

خیلی دوسش دارم خیلی زیاد از خودم بیشتر

اخلاقش خیلی خوبه خوشتیپه خوشگله پولداره 

خیلیا تو کفشن

من نمیخوام از دستش بدم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

من ک عشق

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین بحث مهاجرت یه بحثی برا آینده شغلی و زندکی و پیشرفت خودته قطعا رفتن به خارج البته شما مطمئن باشی اون طرف غل خوب و همه چی داری برا پیشرفتت عالیه چرا که نه بعد یه مدتم میتونی دعوت نامه بدی برا عشقت

من برام پیش اومد برم هلند 

اما عاشق بودم طاقت دوری نداشتم 

همه عاشقش بودن و سرش دعوا بود اما اونم منو میخواست نرفتم زنش شدم دوتام بچه داریم

گاهی فک میکنم‌شاید اگه میرفتم شاد تر بودم حال لهتری داشتم زندگیم پربار تر بود

از تاپیکام میفهمی 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من برام پیش اومد برم هلند اما عاشق بودم طاقت دوری نداشتم همه عاشقش بودن و سرش دعوا بود اما اونم منو ...

جدی میگی؟ 

من امسال میتونم برای تحصیل برم

بعد فارق التحصیلی هم کل اروپا و امریکا مدرک اون دانشگاه قبول دارن میتونم برم اونجا کار کنم 

الان شوق عشقت بهش خوابیده؟

ببین بحث مهاجرت یه بحثی برا آینده شغلی و زندکی و پیشرفت خودته قطعا رفتن به خارج البته شما مطمئن باشی ...

نه ایشون اصلا قصد مهاجرت نداره 

کارش ایرانه 

من اکه برم از هم جدا میشیم

معلومه که مهاجرت! مگه دیوونم آینده خودمو بسوزونم بخاطر کسی که نمیدونم فردا هستش یا نیستش

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»