2777
2789
عنوان

برق رفتن تو پاییز

157 بازدید | 25 پست

خانما جریان این برق رفتن ها چیه؟

سابقه نداشته تا حالا آذر ماه برق ها بره 

هوا سرده ، برق ک می‌ره سیستم گرمایش خونه ک شوفاژه از کار میفته، پکیج از کار میفته و آب هم سرد میشه 

خلاصه یخ میکنیم ، هر دفع هم ک میره تا دوساعت میره..

شهر شما هم اینطوری برق میرع؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره کرجیم هرصبح ۲ساعت میره

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

اول بگو به کی رای دادی 

اگه پزشکیان که نوش جونت پای لرزشم بشین

اگه رای ندادی که اصلا حرف نزن 

تا آقای رئیسی بود ی روزم برق نرفت تو پاییز وزمستون ولی این مردم نمک نشناس اینو آوردن جاش 

که هرروز بیاد بگه پول نداریم برق نداریم گاز نداریم 

وهنوزم منتظر کارشناساس که بیان بهش برنامه بدن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چرا میرن کسی علتشو نمیدونه؟؟

والا من شنیدم چون باید تو مهر و آبان برق ذخیره میکردن، طبق روال هر سال، ولی امسال چون ذخیره نکردند، با کمبود برق مواجه شدند، یعنی هر سال ذخیره میکردند تو مهر و آبان، امسال نکردن نتیجه ش شده این

چرا میرن کسی علتشو نمیدونه؟؟

گفتن برق قطع می‌کنیم مازوت نمیسوزونیم هوا آلوده نشه 

برق قطع میشه هوا آلوده ترینه 

ما تهرانیم چند روزه به سختی نفس می‌کشیم 

هوا هم نصبت به قبل سرد شده من از ساعت یک تا سه برق نداشتیم خونه یخه 

بچه کوچیک مدرسه ای داریم 

نه آبی برای خوردن هست نه وسیله گرمایشی