2777
2789
نگو تو رو خدا.چرا ؟

بچهام مریضن یکماه نیمه

حالشون خوب نمیشه گریم گرفته دیگه هرچی نذر نیاز بلد بودم کردم بیفایده اس خسته ام

دو روز یا سه روز دقیق یادم نمیاد اما لب به غذا نزدم حال خودمم خوب نیس

حالا من به جهنم

بچهام خوب بشن من مهم نیستم☹️💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوش جان اخر درست کردی؟😍

اره عزیزم 😁 

یه بوی پرتقالی توی خونه راه افتاده جاتون سبز 💙

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
والا توی پاییز آدم وقتی می‌خوابه پا میشه نمیدونه کجاست اصلا حس میکنی جنگ زده ای نمیدونی صبحه شبه عصر ...

واقعا همینطوره 😂 

اگه بخوابی که اصلا نمیتونی بیدار بشی

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
❤️🥹عزیزی شمابهتر از اینه که رو دلم بمونه دلم بگیره😔

نه قشنگم نذار روی دلت بمونه خودتو تخلیه کن. 

ولی نه با ضرر رسوندن به خودت 

نتیجه شو خدایی نکرده بعد ها میبینی 

بجای گریه، بنویس، دوش بگیر، جیغ بزن و.... 

شمایی که میگید روزا کوتاهه زود شام میشه .مگه ملاک شام خوردنتون تاریکیه هواست؟

اره دیگه میگیم زود شب بشه بخوریم بخوابیم که روز تموم بشه😁😁

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
واقعا همینطوره 😂 اگه بخوابی که اصلا نمیتونی بیدار بشی

به خدا خسته ای و میخوای استراحت کنی این فصل پاییز هم که خوابالوت می‌کنه بدتر می‌خوابی بلند میشی بجای اینکه انرژی بگیری انگار یه تریلی از روت رد شده بعد جالب اینه بازم خوابت میا‌د 🤦🏻

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی