2777
2789
عنوان

اخه این پلنگا چی دارن که من ندارم

1159 بازدید | 93 پست

من یه زن کاملا معمولی هستم نه اونقدر زشت نه زیبا ،قدم بلند و وزنم خوبه ولی خب پوست خشکی دارم،اما نمیدونم این زن های پلنگ تو اینستا چی دارن منم ندارم که شوهرم فالوشون میکنه ،واقعا هستن زن های باحیا اهل خانواده وهستن زن هایی که زندگی همجنس خودشون خراب میکنن ،😞😞بخدا شوهرمنم هیچی نیست نه قیافه نه پول انچنانی ولی نمیدونم چرا این جذب پلنگا میشه ازاونایی هم که جدب شوهرم میشن تعجب میکنم،تاپیک جهت دردل لطفا توهین نکنین که تاپیک بترکه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب توهم برو پسرای مدل رو فالو کن که ببینه و بسوزه

بعدشم اونام ماهیانه میلیون میلیون پول خرج پلنگیشون میکنن ماهم خرج کنیم عین اونا میشیم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!