2777
2789
عنوان

چقدر افغانی ها بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 3640 بازدید | 195 پست
منم افغانستانیم شما حق دارید ،هر کس که امنیت کشور و به هم بریزه واقعا حق اعتراض دارین ولی این ربط به ...

عزیزم کسانی مثل شما به تعداد انگشتان دست هستند

یعنی شما جزو اقلیت یک درصدی هستید بین هموطنانتون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
عزیزم دوسال دیگه که همکلاسی های بچه هات رو خونتون دعوت کردی دیدی از ۱۵ تا۱۶ تاشون افغانی بودن پی میب ...

خب منم همینو میگم مگه من راضیم از اوضاع؟

والا توی تهران یک مترو سوار میشی همه افغانی هستن

ولی این مشکل نژاد افغانستانی ها نیست 

وقتی مرز ها بازه 

کشور راحت مهاجر میگیره

معلومه میان خب 

با توهین و دل شکستن میتونیم کاری کنیم؟ باید مطالبه جدی از دولت کنیم 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی اروپا پر شده از ایرانی ها کانادا محله ایرانی نشین داره کسی به اونا میگه چرا نمیری کشور خو ...

ایرانیا هم تحقیر میشن من برادرزادم تو آلمان مخترع قطعه ماشینه قیافشم شبیه اروپاییهاس چشم رنگی بور و سفید ولی میگه به ایرانی احترام نمیزارن مجبور شد برا ثبت اختراعش اسمش رو عوض کنه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خب این مشکل دولت ماست نه مردمی که مرز ها بازه میان اینجابه اینا توهین کنیم و جنگ کنیم میرم از ایران؟ ...

نه مشکل ما از سیاست غلط کشورمونه توهینی نمیکنیم ی سر ب اینستا بزن ببین همین افغانستانی ها چقدر توهین میکنن چقدر مدعی ‌ان

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
عزیز من با این مثال مضحک اونها تحصیل کرده ان اونا مرفه ترین و پر درامد ترین قشر ایران هستند که اونجا ...

ببین اشتباه میکنید

نود درصد مهاجر ها مهاجر های کاری هستن نه تحصیلی 

عده کمی اونم توی کشور ها خاص تحصیلی میرن

یکی از دوستان همسرم سال هاست کاناداس

میگه کانادایی ها آنقدر جمعیت ایرانی ها زیاد شده که به مشکل خوردن باهاشون

میگه ایرانی ها پر مدعا هستن و دعوت زیاد میکنن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

عزیز من با این مثال مضحک اونها تحصیل کرده ان اونا مرفه ترین و پر درامد ترین قشر ایران هستند که اونجا ...

دقیقا کشورهای دیگه فقط نخبه ها وتحصیل کرده ها وپدارا و راه میدن که سود خالصه واسشون نه مثل ایران بی دروپیکره یه مشت افغانی وپاکستانی ریخته گدایی میکنن وهمه جاهای مدرسه وکوچه بازار وگرفتن امنیت ارامش نداریم 

ببخشید ولی اروپا پر شده از ایرانی ها کانادا محله ایرانی نشین داره کسی به اونا میگه چرا نمیری کشور خو ...

تو ایرانی هایی که با میلیارها تومن سرمایه و تحصیلات میرن کانادا رو با افغانی هایی که ۲۰ ۳۰ نفره سواره یه ماشین میشن قاچاقی بدون اینکه هزار تومن پول با خودشون بیارن میان ایران پرو بازی دزدی تجاوز ادم کشی میکنن یکی میدونی؟؟؟؟

چرا هرچیزی رو ملیتی میکنی؟ منم دل خوشی از افغان ها ندارم اما در این مورد شاید شما واقعا ماشینت بد جا بوده. ما همسایمون ایرانیه ماشینشو دو شب میزد جلو در پارکینگ ما و همسر من چون ساعت۴ صبح میره سرکار زنگ نزده بود و دو روز با اسنپ رفت و اومد و بعدش عصر بهشون گفت. الان یعنی همه ایرانیا احمقن و بی فرهنگ؟

من کاری با تاپیک ندارم در مورد صحبت بعضی از دوستان من خودم یه افغانستانیم هر جایی خوب و بد داره ،چرا ...

حالا جای افغانی بهتون افغانستانی بگیم همه مشکلاتتون حل میشه؟

جمع میکنید برگردید همون افغانستان خودتون؟

چون ایرانی جماعت مگه اونجا قتل میکنه؟تجاوز می‌کنه ؟ و هزااار تا کار غلطه دیگه هر وقت ایرانی جماعت هم ...

بابا منم حرفم همینه

کشور ما پر افغانیه که بیست سی ساله اینجان

بندگان خدا نه جنایت میکردن نه قتل ، اکثرا هم کارگر بودن

این جماعت افغانی چند ساله سرازیر شدن کشور ما 

ما مردم داریم افغانی هارو لعنت میکنیم

من میگم این اشتباهه

الان یک ایرانی توی کانادا قتل کنه آیا مقصر همه ایرانی هان؟

یا نژاد ایرانی همینه؟

در رابطه با موضوع تاپیک باید بگم حتما طرف کار داشته خواسته بره حق داشته ولی این مردم محترم افغانستانی واقعا ایرانو دیگه گرفتن هر جا نگاه میکنی ۱۰۰ نفر ۹۸نفرشون افغانیه اسم کشور ایرانو دیگه باید عوض کنن با این وضعیتی که داره پیش میره

تو ایرانی هایی که با میلیارها تومن سرمایه و تحصیلات میرن کانادا رو با افغانی هایی که ۲۰ ۳۰ نفره سوار ...

بخدا من بیست بار توضیح دادم همینجا

مشکل ما افغانی های غیر قانونیه

بعضیا اینو با همه افغانی ها اشتباه میگیرن

من میگم بخاطر این جماعت ، نژاد پرستی نکنید و آنقدر توهین نژادی ( مثل مسخره کردن لهجه) نکنید 

همین 

ببین اشتباه میکنیدنود درصد مهاجر ها مهاجر های کاری هستن نه تحصیلی عده کمی اونم توی کشور ها خاص تحصیل ...

ببخشید ها 

شما آمار دقیق دارین ؟ 

والا از طرف ما هرکس رفته اول برا تحصیل بوده و دوم برا مهاجرت که اون های که مهاجرت کردن قشر پولدار بودن و سوم برا کار که اون ایرانی که برا کار می‌ره اونجا اولش خیلیییی سخته می‌کشه رفتار خوبی باهاش ندارن و اگه خدای نکرده خطایی ازش سر بزنه کاری میکنند باهاش که ..