2777
2789

خواهرزاده ی زن عموم آزمون وکالت قبول شد

دختره ۲۳ سالشه کانون وکلا قبول شده ؛ زنعموم دیروز میگفت فقط دوستاش و چند تا از فامیلای دورمون زنگ زدن تبریک گفتن فامیلا فقط نگاه کردن استوری خبر قبولیشو

خیلی برام عجیبه یعنی واقعا انقدر سوختن؟😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا شما انگار خیلی مهم تر بوده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

حس میکنم خود اسی قبول شده اینطوری مطرح میکنه ببینه بقیه سوختن یا نه😂اسی جان با تصویب قانون تسهیل دی ...

من قبول نشدم چون علاقه ندارم به وکالت

ولی اگه انقدر آسونه حتما شرکت کن که قبول شی

که دغدغه زندگیت این تاپیک هایی که زدی نباشه😂

من قبول نشدم چون علاقه ندارم به وکالتولی اگه انقدر آسونه حتما شرکت کن که قبول شیکه دغدغه زندگیت این ...

خداروشکر به اندازه کافی پیشرفت کردم ودرسمو خوندم  اینقد درگیر بقیه نیستم  یه تاپیک تکراریو ده بار بزنم

عجیبه با این همه افزایش ظرفیت بازم قبول نشدی