2777
2789

حالا برو خونه مریض میشی تو سرما،شب باخیال راحت بشین فکراتو بکن و یه تصمیم عاقلانه بگیر،آخه ۸تومن چیزی نیست که ناراحت از دست دادنش باشی،تازه صبح تا شب هم کار میکنی،به بچه هاتم نمیرسی

👨‍👩‍👧

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم، ان شاء الله خدا کمکتون کنه. به نظرم توکل بر خدا کنین و دنبال یک کار دیگه باشین. امنیت کاری ...

خودش آدم بدی نیست ولی به خاطر مشتریها چند بار بحث کردم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
حالا برو خونه مریض میشی تو سرما،شب باخیال راحت بشین فکراتو بکن و یه تصمیم عاقلانه بگیر،آخه ۸تومن چیز ...

من با همین زندگیمو میگذرونم

خودش آدم بدی نیست ولی به خاطر مشتریها چند بار بحث کردم

عزیزم به نظرم برگردین برید سزکار ولی حتما پیگیر کار بیمارستان بشین. بخاطر بچه ها معذرت خواهی کنین میدونم سخته ولی شما یک زنی هستی که به وجودت افتخار میکنم عزیزم کاش همه مردها غیرت شمارو داشتن. الان تاپیکهات رو خوندم دیدم شیرازی هستین اگر اهل شهرمون بودین خودم برای کارتون تلاش میکردم. الهی بهترین کار نصیبتون بشه و میشه چون مادر خوبی هستین 

من با همین زندگیمو میگذرونم

میدونم منظورم اینکه در مقابل کار زیاد و تایم کاری تمام وقت،۸تومن چیزی نیست عزیز دلم،فروشندگی هم این حقوق رو بهت میده،حالا برو با خیال راحت دو دو تا ۴تا کن،با دو تا بزرگتر مشورت کن،چند نفر سفارش کار کن،تولیدی و خیاطی و بسته بندی،نگهداری بچه و سالمند....

👨‍👩‍👧
میدونم منظورم اینکه در مقابل کار زیاد و تایم کاری تمام وقت،۸تومن چیزی نیست عزیز دلم،فروشندگی هم این ...

شهرستانها حقوق خیلی کم میدن بیگاری می کشن

البته بگم تهرانم که بیشتر میدن هزینه زندگی خیلی خیلی بالاست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم بیمارستان هرچقدر هم بیمه رو کنن ولی حقوقش بالاست.

گفتن حقوق اداره کار ولی با اضافه کاری زیاد میشه اما بازم که فکر میکنم ساعت‌هایی که خونه نیستم بچه ها چی میشن همون خورد و خوراک واقعا نمی‌دونم 

دو راهی بدی هست

گفتن حقوق اداره کار ولی با اضافه کاری زیاد میشه اما بازم که فکر میکنم ساعت‌هایی که خونه نیستم بچه ها ...

عزیزم بیمارستان احتمال استخدام هم هست. برید بیمارستان اضافه کاری خوبی میده. شبا هم از یک تایمی به بعد اضافه کاری دوبرابر حساب میشه اصلا با سفره خونه قابل قیاس نیست 

گفتن حقوق اداره کار ولی با اضافه کاری زیاد میشه اما بازم که فکر میکنم ساعت‌هایی که خونه نیستم بچه ها ...

من باشم میرم بیمارستان. حداقل امنیت مالی دارم و استخدام هم ممکنه بشم. روانم آرامش بیشتری داره و ساعت کاری کمتر

عزیزم بیمارستان احتمال استخدام هم هست. برید بیمارستان اضافه کاری خوبی میده. شبا هم از یک تایمی به بع ...

به نظرتون میشه کاری کرد که بیمارستان برام بیمه رد نکنه؟چون اگه بیمه بشم بیمه بابامو از دست میدم 

بیمه بابام فکر میکنن با ماهی ۶تومن میشه قسط بدی کرایه خونه بدی ۲تا بچه هم بزرگ کنی