2777
2789

خودم تصمیم گرفتم نیم کیلو شیرینی بگیرم 

نظر شما چیه 

واقعا خیلی گردنم حق داره بیماری که پونزده سال داشت پدرم رو درمی‌آورد و هر ثانیه پدر من رو پروده بود با دارو درمانی الان دوماهه از سرش خلاص شدم واقعا از همینجا دستش رو می‌بوسم 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی نبرین چون ایشون طبق اصول حرفه ای نباید از مراجع هدیه دریافت کنن

همین که برین پیش ایشون و بگین حالتون بهتر شده نمیدونین چه قدر تراپیست تون اکلیلی میشه😍🤩

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
درستش اینه هیچی نبری کار روانپزشک دارو دادنه دیگه ولی اگه خواستی یه کاری هم کنی همون شیرینی خوبه

خب عزیزم هیچ دکتری تا باحال نتوانسته بود بیماری من رو حتی برای یک روز درمان کنه ایشون واقعا در حقم معجزه کردن 

خب کتاب میتونی بگیریماگ طرح شغلشوندفترای یادداشت خیلی نیاز دارن(مدلای خیلی قشنگی پیدا میشه)

ممنون عزیزم 😍😍

خب عزیزم هیچ دکتری تا باحال نتوانسته بود بیماری من رو حتی برای یک روز درمان کنه ایشون واقعا در حقم م ...

اصول اخلاقیشون میگه نباید هدیه ای قبول کنن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ول کن بابا یه چیزی یاد گرفتنهرچی دوست داری ببر

یعنی چی یه چیزی یادگرفتن خانم محترم این چه حرفیه برای تراپیست شدن باید کم کم سی سال دزس بخونی