2777
2789
عنوان

میشه با کسی که دو قطبی داره خونه مشترک کرایه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 110 پست
دو‌قطبی در چه حد ؟الانم دارو مصرف می کنه ؟از چند سالگی دو قطبی شده ؟مرکز بستری شده ؟

در حد توهم و حملات زیاد هیستری 

دو سه بار بردن آمپول آرامبخش زدن 

بستری یبار میخواستت بشه نذاشتن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیزوئید چی هست

شیزویید تمایل به انزوای شدید بی تفاوتی شدید و عدم تمایل به رابطه عاطفی و جنسی و عدم ازدواج

اشخاص شیزویید با هیچکس دوست نمیشن

هیچوقتم ازدواج نمیکنن

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

عزیزم میشه یکم بگی چجوریه ؟

گند اخلاق

عصبانی میشه وحشتناک میشه

یه حرفی میزنه دو دقیقه بعد حرفشو پس میگیره

به زن و بچه هاش اهمیت نمیده

دست بزن داره چه جورم،به شدت خسیس و..

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
شیزویید تمایل به انزوای شدید بی تفاوتی شدید و عدم تمایل به رابطه عاطفی و جنسی و عدم ازدواجاشخاص شیزو ...

من تمایل ب انزوا دارم بقیه شو نه 

و اینکه از یکی ناراحتم یبار به شدت ازش عصبی ام 

یبارم میگم خب که چی حالا ببخشم. ولی در نهایت نمیتونم 

ببخشم آیا دو قطبی ام ؟

من تمایل ب انزوا دارم بقیه شو نه و اینکه از یکی ناراحتم یبار به شدت ازش عصبی ام یبارم میگم خب که چی ...

نه

دو قطبی من چون همراه با شیزوفرنیه توهم دارم یکی میگه بزن بکش یکی میگه نه مهربون باش.

دو قطبی عادی توهم نداره و چیزیم که تو هستی دوقطبی نیست. 

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

نهدو قطبی من چون همراه با شیزوفرنیه توهم دارم یکی میگه بزن بکش یکی میگه نه مهربون باش.دو قطبی عادی ت ...

من توهم ندارم اما به کنه کاراشون ک فکر میکنم دلم میخواد داد بزنم اما گاهی هم از این همه خشم خسته میشم 

دقیقا الان تو همین حالتم

باید حداقل ۱ سال اینجور باشی میشه اختلال.

هستی یک سال؟