2777
2789
عنوان

میشه با کسی که دو قطبی داره خونه مشترک کرایه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 110 پست
مطمینی دو قطبی هستی آخه همه همین هستن

آره 

روانپزشک بهم گفت و‌زیر نظرش دارو‌خوردم خیلییی خوب شدم ولی ولش کردم دوباره برگشتم

آره خیلی ها دوقطبی هستن و‌اکثرا هم بخاطر افسردگی که دارن

دو قطبی واقعا چیز ترسناکی نیست البته بازم میگم بستگی داره

وگرنه من چقدر دوست دارم ،هر روز چقدر مهمون گیرم میاد، با همسرم از ابن نظر مشکلب ندارم

فقط اذیت شدنش برای خودمه🤕

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره روانپزشک بهم گفت و‌زیر نظرش دارو‌خوردم خیلییی خوب شدم ولی ولش کردم دوباره برگشتمآره خیلی ها دوقط ...

من هیچ وقت دقیق این بیماری رو درک نکردم و فقط طبق مطالبی که خوندم راهنماییشون کردم...

میشه راهنمایی بکنید علائمش چیه؟؟ توی دوقطبی حتما فرد افسرده هست؟؟

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

علائمش رو میشه بی زحمت بگید؟؟

داره می‌خنده یهو میزنه زیر گریه یدفه ی روز به همه اعلام جنگ می‌کنه (اعلام تنفر ) حرفایی میزنه رو متوجه نیست چند تا احساس رو همزمان تجربه می‌کنه و...

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
داره می‌خنده یهو میزنه زیر گریه یدفه ی روز به همه اعلام جنگ می‌کنه (اعلام تنفر ) حرفایی میزنه رو متو ...

کمی ترسناکه...

شما مطمئینید دو قطبی این هست؟؟

چیزایی که خوندم تغییرات خلقی هست ولی با فاصله زمانی گرچه میدونم این بیماری نوع های مختلف داره...

شما واقعا همچین چیزایی رو تجربه کردید؟؟

اینم بدونید دو قطبی خیلی شبیه تغییرات خلقی نوجوان هاست اونجور که تحقیق کردم

کمی ترسناکه...شما مطمئینید دو قطبی این هست؟؟چیزایی که خوندم تغییرات خلقی هست ولی با فاصله زمانی گرچه ...

علائم ایشون ک ب شدت عصبی 

وسواس پارانویید حمله های عصبی صرع مانند 

پر حرفی هیجان خنده های بلند صدای بلند 

موقع عصبی شدن هم حالت حمله

حر فاش هم به شدت عوض می‌کنه 

مثلا یبار محکم یه چیز میگه یبار 

یه چیز دیگه کامل مخالف اون 

توهم 

عصبی شدن هم در حد پرت کردن و شکستن 

داره می‌خنده یهو میزنه زیر گریه یدفه ی روز به همه اعلام جنگ می‌کنه (اعلام تنفر ) حرفایی میزنه رو متو ...

خب این علایم برای هم خونه شدن سخته واقعا چون آدم دست و پاشو گم می‌کنه نمیدونه اون چه حسی داره 

علائم ایشون ک ب شدت عصبی وسواس پارانویید حمله های عصبی صرع مانند پر حرفی هیجان خنده های بلند صدای بل ...

عزیزم شما که اینو میدونید اصلا هم خونه باهاش نشید...

اصلا جدا از طرف من متوجه استرس و نگرانیتون شدم اینکارو نکنید

آره روانپزشک بهم گفت و‌زیر نظرش دارو‌خوردم خیلییی خوب شدم ولی ولش کردم دوباره برگشتمآره خیلی ها دوقط ...

همین که با همسرتون مشکل ندارید مهمه 

ولی من خیلی ها شنیدم میگن خیلی سخته 

چون نوسان خلقی دارن 

شما حتما خفیف هستید 

عزیزم شما که اینو میدونید اصلا هم خونه باهاش نشید...اصلا جدا از طرف من متوجه استرس و نگرانیتون شدم ا ...

اره استرس که دارم ولی خیلی اصرار می‌کنه میگه تنهام. وگرنه من خودم هم خیلی آروم هستم هم می‌دونم زورش نمیام 

اره استرس که دارم ولی خیلی اصرار می‌کنه میگه تنهام. وگرنه من خودم هم خیلی آروم هستم هم می‌دونم زورش ...

خب تنها باشه..

سلامت شما مهم تر هست...

این روزا زن و شوهر و پدر به پسر و یک خانواده بهم توی یک خونه رحم نمیکنن وای به حال غریبه...

خلاصه با این نگرانیتون مراقب باشید و تا حد امکان انجام ندید