ارتودوکس☦💒💞 سینگل و متعهد 💍 متعهد به اهدافم🤍 متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸 بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤 ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐ 💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞 🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم چرا داروهاتو قطع کردی بعد قطعش اذیت نشدی ؟و اینکه همیشه قرص خوردن سخته ؟آدم چاق میشه ؟
من بخاطر ابنکه اقدام به بارداری کردم ترسیدم قطعشونکردم اگر بادکتر هماهنگ میکردم ودارومو عوض می کردم تاالان خوب شده بودم
چرا بدتر شدم
مم روانپزشکم ازم پرسید که می خوای چاق بشی یا نه براساس اون بهم دارو داد
اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم. درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم. اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم...