2777
2789

کلا یه سال نیست مبل خریدن

بعد از مدت ها ک اومون خونمون چون من کلا وسایل خونم میز تلویزیون تخت خوابم چوبی گرفتم

بعد دو روز پیش رفتیم خونشون دیدم

میز تلویزن دقیثا عین میز تلویزیون ما خریدن مبلاشون هم دقیقا از همون مبل اما رنگ دیگه 

دیدم تختخوابم گرفتن اصلا تخت خواب نداشتن

حتی ی تابلو خریدن عین تابلو خونه من

انقدر حرصممممم میگیره

حالا ی روز خونمون بودن میگفتن این فرشا شما چند متری فک کنم میخوان از فرشای ماهم بگیرن

جالب اینجاست کلا یه سال فرش خریده بود

خیلیی حرصم میگیره حالا یکی ندونه فک میکنه من از اونا تقلید کردم

از اینجور افرادی متنفرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایندفعه که اومد خونت،یکی از وسایلت که نو هستش و ندیده،بیار جلوی همه بزار جلوش،بهش بگو"خواستم عقب نمونی،احتمال دادم اینو ندیده باشی،ببین و اندازشو بگیر که زود بتونی بخری"

والا یه مدت مد شده همه فرش فیلی و سرویس چوب فرانسوی و همه میرن عین هم‌میخرن همه خونه ها یه شکل شده ب ...

دقیقا...

یه سری چیزا تو بازار زیاد می‌شه، اگه از اونا دارید طبیعیه که بقیه هم داشته باشن

ولی اگه واقعا چیز خاص خریدید و اونا هم همونو خریدن، ببه حق با شماست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دقیقا...یه سری چیزا تو بازار زیاد می‌شه، اگه از اونا دارید طبیعیه که بقیه هم داشته باشنولی اگه واقعا ...

اره خب دقیقا چون ما رفتیم تهران شفارش دادم اصلا  تو شهر خودمون نگرفتیم اون مدل ک خواستیم

دقیقا...یه سری چیزا تو بازار زیاد می‌شه، اگه از اونا دارید طبیعیه که بقیه هم داشته باشنولی اگه واقعا ...

آره دیدی مثلا تو یه خیابون هر مغازه ای که میری از اون مبل و فرش داره و زیاد شده 

اگه قراره خونمون خاص باشه کلا نباید سمت چیزایی که مد شده بریم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم