یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایی خودمونم مادریم یا قراره مادر بشید اگر پسرتون بخواد هدیه بخره براتون درسته همسرش جلوش رو بگیره یا کمترش بکنه حستون چیه اگر هممون خودمون رو جای ادم ها قرار بدیم رفتارمون رو خیلی درست میکنیم
من مادر شوهرم خیلی عاشق ارایش کردنه نمیدونم این باکسو براش بخرم یانه
چه با سلیقه تم یلدایی هم داره من که خیلی ذوق کردم
فقط اسی اسپری و کرم پودر انتخابش بدون تست سخته به نظرت مورد پسندش هست
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
میخوام هیچی ندیم بهش ولی شوهرم هر سال به مامان منو و خودش یه اندازه میده.درحالی که مامانم همیشه واسه بچه هل و ما خیلی چیزا کادو میده ولی اون یه جوراب هم نداده تا حالا!!
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خب عزیزم مادر شوهرم برای شوهرم زحمت کشیده خودش براش جبران کنه برا من که زحمت نکشیده.ضمن اینکه من همی ...
درسته حق با شماست من چون زن و شوهر رو جدای از هم نمیدونم اینجور گفتم
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
حالا اون کادوش برا من مهم نیست ولی اگر زایمان کنی و مادرشوهرت نه احوالی ازت بپرسه نه سر بزنه نه غذای ...
باز مادرشوهر تو بعد زایمان سراغی ازت نگرفته مال من زاییدنی اومد پنج روز تو خونم خورد و خوابید دست به سیاه سفید نزد آخرش رفتنی هم منو شوهرمو انداخت به جون هم😐
همه دلمون خونه از مادرشوهر چون هیچی برامون نمیاره یا از شوهرمون میگیره میده بهمون اون وقت باید کادو ببریم.ماهم نخوایم ببریم شوهرامون کارت به کارت میکنن هرچقدر بخوان بدون اینکه ما بفهمیم اون وقت برای مادر خودمون که همیشه کادو و.. خوب داده دو قرون میخوان بدن خون به پا میکنن!