2777
2789
قیاست درست نیست چون روزمادر به خاطر پاسداشت زحمات مادره اگه مادرشوهر به عروس کادو بده از روی لطفشه ن ...

چرا خب برای مامانم با حقوق خودم بهترینها رو میخرم چون همون‌طور که شما گفتی به جبران زحماتشه.هرچند مامانم چندبرابرش برای من و شوهرم جبران میکنه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیاست درست نیست چون روزمادر به خاطر پاسداشت زحمات مادره اگه مادرشوهر به عروس کادو بده از روی لطفشه ن ...

مجردی؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خدایی خودمونم مادریم یا قراره مادر بشید اگر پسرتون بخواد هدیه بخره براتون درسته همسرش جلوش رو بگیره یا کمترش بکنه حستون چیه اگر هممون خودمون رو جای ادم ها قرار بدیم رفتارمون رو خیلی درست میکنیم 

من مادر شوهرم خیلی عاشق ارایش کردنه نمیدونم این باکسو براش بخرم یانه

چه با سلیقه تم یلدایی هم داره من که خیلی ذوق کردم  

فقط اسی اسپری و کرم پودر انتخابش بدون تست سخته به نظرت مورد پسندش هست 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

میخوام هیچی ندیم بهش ولی شوهرم هر سال به مامان منو و خودش یه اندازه میده.درحالی که مامانم همیشه واسه بچه هل و ما خیلی چیزا کادو میده ولی اون یه جوراب هم نداده تا حالا!!

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خب عزیزم مادر شوهرم برای شوهرم زحمت کشیده خودش براش جبران کنه برا من که زحمت نکشیده.ضمن اینکه من همی ...

درسته حق با شماست من چون زن و شوهر رو جدای از هم نمیدونم اینجور گفتم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

حالا اون کادوش برا من مهم نیست ولی اگر زایمان کنی و مادرشوهرت نه احوالی ازت بپرسه نه سر بزنه نه غذای ...

باز مادرشوهر تو بعد زایمان سراغی ازت نگرفته مال من زاییدنی اومد پنج روز تو خونم خورد و خوابید دست به سیاه سفید نزد آخرش رفتنی هم منو شوهرمو انداخت به جون هم😐

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
من مادرشوهرم عاشق ارایش کردنه بنظرت پول بدم یااین باکسو بخرم

اره اگه وسایل آرایش دوست داره و استفاده می‌کنه عالیه من مادر شوهرم اینا خودشون میگن پول کلا هرکس هرچی بخره استفاده نمیکنن 

حالا اون کادوش برا من مهم نیست ولی اگر زایمان کنی و مادرشوهرت نه احوالی ازت بپرسه نه سر بزنه نه غذای ...

مادرشوهرت دقیقا عین مال منه😃نمیدونم چجوری همسرمو قانع کنم چیزی ندیم یا کم بدیم.واقعا ارزش هزار تومنم نداره 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

همه دلمون خونه از مادرشوهر چون هیچی برامون نمیاره یا از شوهرمون میگیره میده بهمون اون وقت باید کادو ببریم.ماهم نخوایم ببریم شوهرامون کارت به کارت میکنن هرچقدر بخوان بدون اینکه ما بفهمیم اون وقت برای مادر خودمون که همیشه کادو و.. خوب داده دو قرون میخوان بدن خون به پا میکنن!