2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من امسال به مادرشوهرم و مامانم نفری یه تومن میدم جلو چشم شوهرم...ولی همواره دو سه تومنم جدا میدم به مامانم دور از چشم شوهرم 😁البته من شاغلم و‌پول خودمه و اینکه شاید همین کارو شوهرمم بکنه برای مادرش نمیدونم واقعا

ایشون فقط وظیفه در قبال شما داره.زحمت های شما برای زندگی مشترک خودتون هست. پس شما هم متقابلا برای خا ...

پس شما قبول نداری که آدم با ازدواج صاحب ی خانواده دیگه هم میشه؟!!! زحمت خانواده دختر برای زندگی داماد کجاش برای خود من هست!! چی میگی شما کار چی کنم برای خانواده همسرم!!!!! 

هروقت متاهل شدی اون وقت متوجه میشی این حرف ها یعنی چی و چقدر مشکل ساز هست این مسائل البته اگه این طرز فکر رو اون موقع هم داشته باشی مشکلی نیست شما با دستاوردی برای خانواده ت تو مناسبت ها هدیه میگیری شوهرت هم برای خانواده خودش اون وقت زندگی مشترک چ معنایی داره نمیدونم دیگه!

تاپیکای روز مادر و شب یلدا از الان به راهه😁

دعواها رو بگو 🤣🤣🤣🤣پارسال روز مادر رفتیم خونه ی مامانم براش کادو و شیرینی و گل بردیم بعدش خواستیم بریم خونه ی مادر شوهر 

رفتیم گل بخریم یه زن و شوهر و دختر ۴ ساله هم داشتن اومدن گل بخرن برای روز مادر 

خلاصه سر قیمت گل با گلفروشه دعواشون شد اینقد همو زدن 

زنه هم چسبیده بود شوهرم التماس میکرد جداشون کن دخترشونم چسبیده بود محکم به من گریه میکرد و جیغ میزد 

تو دلم گفتم قربون حضرت فاطمه که از روز تولدش کادوی زورکی و دعوا نصیبمون شده 

بعد زنه به شوهرش گفت محمد بس کن ...شوهره هم برگشت تا میخورد زد زنه 😓😓😓

یعنی اوضاعی شده بود فقط ...دیگه پلیس اومد 

دخترشون گریه میکرد می‌گفت خاله منم با خودت ببر خونتون 

اینقد حالمون گرفته شد همسرم گفت بریم خونه اصلا نمیخوام خونه ی مامانم بریم 

خیلی صحنه ی بدی بود واقعا 

یه کاری کن شما.چندروز پیش یه تاپیک زدم که عنوانش اینه:خانومای با سیاست و سرزبون دار...،برو بخونش.قول ...

الان خوندم، هیچی نگو که خودم دلم خونه، من خودم یه پسر داشتم بعد یه سقط داشتم و با نذر و نیاز برای بار دوم با دار شدم مثل شما پر از استرس چون مدام لکه بینی داشتم، من خودم خیلی جنسیت برام مهم نبود،رفتم سونو گفت پسره من اون موقع خوشحال شدم، مادرشوهرم پسریه اولین نفر بهش زنگ زدم بهش گفتم بچم پسره، پشت تلفن وا رفت بهم گفت حالا اگر دختر بود بهتر بود، پسرم الان سه سالشه خیلی برام عزیزه ولی حرف مادرشوهرم رو هیچ وقت فراموش نمیکنم، برام درس شد که هیچ وقت دل کسی رو نشکونم، به خصوص برای چیزایی که دست خودش نیست

ولی از یه طرف میگم ولش کن من محبت میکنم که بچه هام ببینن و یاد بگیرن، من محبت میکنم که خدا ببینه، نمی‌گم خیلی کار آنچنانی بکنم ولی در حد روز مادر و یا یه جایی در توانم باشه بهشون کمک میکنم، سعی میکنم بیشتر خوبیاشو ببینم، من خودم خیلی برا بچه هام زحمت میکشم، خدای نکرده خدای نکرده بی عقل بشم یه کار اشتباهی کنم امیدوارم خدا کمک کنه عروسکم ازم به دل نگیره

الان خوندم، هیچی نگو که خودم دلم خونه، من خودم یه پسر داشتم بعد یه سقط داشتم و با نذر و نیاز برای با ...

چه عرض کنم.میدونی هروقت یادم میفته احساس بی عرضگی میکنم که همین اول کاری محکم پشت بچه م درنیومدم.

ولی باشه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
دعواها رو بگو 🤣🤣🤣🤣پارسال روز مادر رفتیم خونه ی مامانم براش کادو و شیرینی و گل بردیم بعدش خواستیم ...

وای چه روزی بوده اون روز 😂😂بنده خدا خانمه محاله از یاد ببره 💔

اون فروشنده ها هم میدونن اون تایم بازار خرید گل داغه قیمتو میبرن بالاو بالاتر به بعضیام فشار میاد

وای چه روزی بوده اون روز 😂😂بنده خدا خانمه محاله از یاد ببره 💔اون فروشنده ها هم میدونن اون تایم با ...

آره خیلی بد بود اینقد حالمون گرفته شد خیلیم ناراحت خانومه شدم جلوی همه اینقد کتک خورد😓😓حالا این وسط پسرمم می‌گفت دختره رو ببریم خونه بشه خواهرم 🤣🤣🤣

آره دقیقا تو مناسبتها میان قیمتها رو خیلی میبرن بالا اصلا انصاف ندارن مردم هم تو رودربایستی میفتن اعصابشون می‌ریزه بهم