2777
2789

؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

اونایی که بدون بخیه بودن معمولاپارگی دارن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تجربه‌ای توی زایمان ندارم ولی فکر کنم زایمان طبیعی باید ب عمین صورت باشه و نباید نیازی ب امپول فشار یا خوردن بخیه باشه.

قرار باشه برش بخیهوبخوره خب همون‌سزارین کنن دیگه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مامانه من😐😐۶تازایمان کرده تازه میگفت اولی ازهمه راحتتربود🥲🤣🤣۱۸سالشم‌بوده

دمش گرم واقعا🥺❤😅

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

همه از پایین بخیه میخورن

ن همه، من دیدم تو اشنا اصلا زایمان سختی نداشت و ی دونه بخیه هم نخورد و نشکلی براش پیش نیومد. چون هم لگتش مناسب بود هم بچه زیر ۳ کیلو بود.

ولی در عوض دیدمم بچه با دستگاه کشیدن بیرون کلی هم بخیه خورده و الان افتادگی رحمم داره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بچه زیر 3 کیلو دیگه خیلی ریزه نرمالش 3.300 ایناس

اره اون ک داستان داره بچه ۲۹۰۰ بود، زردی هم داشت.مگیم هم لگنش میگفتن خوبه و خم وزن بچه. 

طبیعی وحشتناکه ک برش بدن و بعد بخیه بزنن بازم مسگم تجربه ندارم خودم ققط شنیدم

اره اون ک داستان داره بچه ۲۹۰۰ بود، زردی هم داشت.مگیم هم لگنش میگفتن خوبه و خم وزن بچه. طبیعی وحشتنا ...

درکل اگه یکی قد و وزنش خوب باشه حسابی ورزش کنه طبیعی دردش کمتر میشه براش