2777
2789
عنوان

نتیجه پوستی که اصلا از کرمپودر استفاده نکرده🦩🪷

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 132 پست
عزیزم صورتم که میشورم یکساعت بعد چرب چربه چیکار کنم ؟؟ یه شوینده قبلا مناسب پوستم خریدم جوش زد فقط ب ...

خب باید از فوم یا شوبنده مخصوص پوست چرب استفاده کنی عزیزم

شامپوبچه برای صورت مناسب نیست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بدون فی لتر بود اگه دقت میکردین فقط نور خورشید بود

عزیزم منظورمون فیل تر اینستا یا اسنپ چت نیست که 

خود دوربین گوشی پوستو رتوش میکنه و روشنتر میندازه 

با دوربین عقب بگیر

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
ممکنه یه روتین برای پوست خشک و مختلط بگید؟

بهترین روتین پوست خشک

اولش شوینده ملایم پیشنهاد من شوینده سیمپل و مورینگاست چون خیلی نرم پوست پاکسازی میکنی

بعدش یه تونر مناسب آبرسان کننده

آبرسان ولی من بجاش روغن لافااویل مورینگا میزنم هم مغذیه هم آبرسانی میکنه

بعدش مرطوب کننده پیشنهادم مرطوب کننده فاربنه

اگه این روتین روزته بعدش ضدآفتاب و تمامممم و اگه شبه به قسمت هاییی که خشکیش حس میشه مرطوب کنننده بزن و زیاد پخشش نکن بزار بمونه و جذب بشه

پوست خودم خشک بود با اینا جواب داد 

هفته دوبار هم نیاسینامید و لایه برداری میکنم

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

عزیزم منظورمون فیل تر اینستا یا اسنپ چت نیست که خود دوربین گوشی پوستو رتوش میکنه و روشنتر میندازه با ...

اتفاقا پوستم تیره تر کرد چشم دوباره از دوربین پشت میزارم

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

ی چیزی بگم اصلا پوست بدون ایراد نداریم در بهترین شرایط ممکنه شما صورتتون جوش یا لک جزئی بزنه

اما خب با تغذیه خوب و شرایط روحی نرمال به دور از استرس و روتین پوستی مناسب میتونیم پوست شاداب تر و بهتری داشته باشیم 

وگرنه عکسی که داخل فضای مجازی می‌بینیم گویای همه چیز نیست