2777
2789
عنوان

نتیجه پوستی که اصلا از کرمپودر استفاده نکرده🦩🪷

| مشاهده متن کامل بحث + 2829 بازدید | 132 پست
من فقط هفته ای دومرتبه صورتمو با یخ ماساژ میدم. عصاره چای سبزپوستم تقریبا عالیغیر از مرطوب کننده هیچ ...

عصاره چای سبز از کجا تهیه کرد ؟ 

من منافع پوستم کمی اذیت میکنه 

فیلتر نبود تو نور عکس گرفتم🫠دوربین گوشیم جلوه رنگی روش انداخت

من صورتم کک و مک داره دوربین جلو خودش فیل تر داره و خود بخود کک و مک رو حذف میکنه پوست رو صاف. بدون جلوه باید باشه دیگه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه یه روتین برای پوست خشک و مختلط بگید؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
اگه واقعا پوست خودته و از ف ی ل ت ر اینا استفاده نشده که به نظرم خوب بود

واقعا بدون فی لتر بود اگه دقت میکردین فقط نور خورشید بود

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

پنج دقیقه فقط قسمت پیشونی نمیزارمبیشتر سمت گونه و فک خیلی ملایم ماساژ میدم

گونه هم ک سینوس داره. من از کناره های بینی تا گونه سینوس هام وحشتناک درد میگیره اگ باد سرد بخوره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......