2777
2789
عنوان

نتیجه پوستی که اصلا از کرمپودر استفاده نکرده🦩🪷

| مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 132 پست
ایشان هم پوستشون خشکه؟ممنونم عزیزم حتما تهیه میکنم حتما دعای خیرم به دنبالته❤❤

نه جانم پوست خواهرم چرب و مستعد جوشه اما خیلی بهتر شد 

ولی برحسب اطلاعات ناچیز من سرم ویتامین سی برای پوست خشک بهتره هفته ایی۳یا۲بار در دو نوبت شب و صبح استفاده بشه و همراه هیچ اکتیو دیگه به پوست نرسه مثلا اگه ویتامین سی زدین بعدش روتین با آبرسان و مرطوب کننده تمام کنید و دیگه از نیاسینامید و کلاژن و…استفاده نشه

من از قلب مهربونت انشالله شماهم رستگار باشید🌸

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من پوستم اسکار جای جوش داره لیزر رفتم اصلا درمان نشد آخرین راهی که مد نظرمه تزریق فیلر داخل اون چال هاس که خیلی پول میخاد نمیدونم چکار کنم افسرده شدم خسته شدم از این چال ها 😔

کاربری سوم  
خیلی از راهنماییت ممنونمواقعا شما و استارتر لطف بزرگی در حقم کردیدبراتون صلوات فرستادم❤اطلاعاتی در م ...

سرم دور چشم که شامل کافئین باشن بهترین گزینه البته من امسال بخاطر وزن کم کردن چشمام گود و تیره شد با کرم ویتامین سی گارنیر خیلی بهبود پیدا کرد و بهتر شد

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

نه جانم پوست خواهرم چرب و مستعد جوشه اما خیلی بهتر شد ولی برحسب اطلاعات ناچیز من سرم ویتامین سی برای ...

ممنونم همه ی صحبتاتو  یادداشت میکنم

و حتما بکار میبرم و تاپیک میزنم نتیجه رو بهت میگم

عزیزی شما. من معتقدم افرادی مثل شما قطعا روح پاک و قلب ارومی دارن که در ظاهرشونم نمود پیدا میکنه این زیبایی🌱

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
بچه ها من پوستم اسکار جای جوش داره لیزر رفتم اصلا درمان نشد آخرین راهی که مد نظرمه تزریق فیلر داخل ا ...

منظورتون لکه؟

یا فرو رفتگی؟

ممنونم همه ی صحبتاتو یادداشت میکنمو حتما بکار میبرم و تاپیک میزنم نتیجه رو بهت میگمعزیزی شما. من مع ...

بزرگوارید🌸

شما هم از اون دسته افرادی هستین که به بقیه انرژی مثبت و پاکی انتقال میدید خدانگهدار قلب ارزشمندتون باشه.

منتظر تاپیکتون میمونم حتما تگم بکنید خوشحال میشم.✨

از کجا خریدی چه مارکی قیمتش

از سایت هومهر.

سایتا و آنلاین شاپا بیش تر دارن این محصولات رو.

دو سه بار اول اوردینری گرفتم اون دیگه الان خیلی قیمتش بالا رفته بالای ۱ میلیون شده با تخفیف ۹۵۰ اینا شاید سایتا بفروشنش.

بعد اون دیگه برندهای دیگه گرفتم اینا هم خوبن مثلاً نیچر اسپل خوبه یا سرم آبرسان لورآل هم خوبه.

🤍🤍

بزرگوارید🌸شما هم از اون دسته افرادی هستین که به بقیه انرژی مثبت و پاکی انتقال میدید خدانگهدار قلب ا ...

عزیزی❤چشم

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
خیلی از راهنماییت ممنونمواقعا شما و استارتر لطف بزرگی در حقم کردیدبراتون صلوات فرستادم❤اطلاعاتی در م ...

خواهش می کنم عزیزم،،کاری نکردم.

ممنونم از لطفت.♥️♥️

سرم کافئین برای دور چشم خوبه هم تیرگی رو از بین می بره هم پف و چروک سطحی دور چشم رو به مرور رفع می کنه.

یه سری کرم دور چشم هم هست.

در واقع کرمی که به عنوان آبرسان و مرطوب کننده برای کل صورت می زنن بهتره برای دور چشم جدا زده بشه.

بعد یه چیز دیگه بخور صورت هم خیلی خوبه خیلی عالیه یه متخصص پوست و مو به من گفت دستگاه بخور بخرم در هفته چند بار بخور سرد به صورتم بدم.

من پوستم از شدت خشکی چروک افتاده بود از اون موقع چروکا کم تر شدن در این حد خشک هست جنس پوستم.

🤍🤍

خواهش می کنم عزیزم،،کاری نکردم.ممنونم از لطفت.♥️♥️سرم کافئین برای دور چشم خوبه هم تیرگی رو از بین می ...

بازم مچکرم از لطفت عزیزم

حتما حتما انجام میدم

همه صحبتاتونو یادداشت کردم

یه سوال دیگه🥴

ببخشیدا من سوالاتم زیاد از حد شد

میگم اگه پوست من خشکه چرا جوش سرسیاه میزنم رو بینی‌ م؟

دیوونه م کردن این جوشا

واقعا رو مخمه