2777
2789
عنوان

نتیجه پوستی که اصلا از کرمپودر استفاده نکرده🦩🪷

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 132 پست
بدون فیلتره؟

وجدانن این عکس روش فیلتره؟😂

میگن قشنگترین باغچه ها بیل بزنی کرم داره این دیگه ته زوم بود فیلترش کجاعه

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پوست خوبی نارنیا جان❤

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🦋

بعضیارو دیدین انگار شیشه س صورتشونپر از ابه زیر پوستشوننمیدونم حسمو چطوری بگمانگار که پر و تپل و بچگ ...

سرم هیالورونیک اسید تا حدودی میشه گفت تاثیر داره که این جوری آب بره زیر پوست.

🤍🤍

فکر نکنم اون دست ژنتیک و آرامش شدید اعصابه.

شاید حق با شماست

ولی واقعا لذت میبرم از دیدن همچین ادمایی

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
سرم هیالورونیک اسید تا حدودی میشه گفت تاثیر داره که این جوری آب بره زیر پوست.

برای پوست های مختلط و خشک تاثیر منفی نداره؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
اولین باره شخصی در نی نی سایت جواب سوالمو کاملا واضح میگه‌.ممنونم ازت که وقت گذاشتی عزیزم🌹ماشاء الل ...

خواهش میکنم گلم🌸

ویتامین سی بیشتر برای روشن و شفاف شدن پوست مناسبه و از اونجایی که سرم اکتیو محسوب میشه بهتره شب یا اگه روز استفاده کردن با ضدآفتاب زیاد همراه باشه و من خیلی کم ازش استفاده کردم ولی خواهرم همیشه تو روتینش داره و از برند پریم استفاده میکنه راضیه

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

خواهش میکنم گلم🌸ویتامین سی بیشتر برای روشن و شفاف شدن پوست مناسبه و از اونجایی که سرم اکتیو محسوب م ...

ایشان هم پوستشون خشکه؟

ممنونم عزیزم حتما تهیه میکنم

حتما دعای خیرم به دنبالته❤❤

اسی گاییدیمون بزار دیگه

کسی شما مجبور به موندن تو تاپیک نکرد پس بهتره از ادبیات بهتری استفاده کنی

برای پوست های مختلط و خشک تاثیر منفی نداره؟

نه خیلی عالیه.

من پوست خودم خشکه وحشتناک دهیدراته و کدر و خشک شده بود سرم هیالورونیک اسید چند دوره زدم کدر بودنش کلاً از بین رفت،،الان دیگه فقط خشکه اما کدر و دهیدراته نیست.

🤍🤍

نه خیلی عالیه.من پوست خودم خشکه وحشتناک دهیدراته و کدر و خشک شده بود سرم هیالورونیک اسید چند دوره زد ...

خیلی از راهنماییت ممنونم

واقعا شما و استارتر لطف بزرگی در حقم کردید

براتون صلوات فرستادم❤

اطلاعاتی در مورد سیاهی دور چشم داری؟

مثلا زود چروک نشه رنگش روشنتر شه اب بره زیرش و همگون پدست گونه م بشه

چون ۱۲ساعت روزانه پای سیستم کار میکنم

احساس میکنم خسته س بافت پوست زیرچشمم