2777
2789
عنوان

توروخدا بگید بچه هاتون تو پیش دبستانی چطور بودن الان چطورن

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 57 پست
خود آناناس بگیرم خوب میشه؟ بخدا هر روز آب میوه طبیعی و پروتئین کافی رو میگیره اصلا مادری نیستم که در ...

آره عزیزم آناناس عالیه یا کمپوت یا میوه اش رو بده 

بهش گوشت یا جوجه یا کباب هم بده شیرموز و آب سیب اینا خیلی خوبن 

خدا حفظت کنه که به فکر هستی 🥰😍 انشالله خیلی زود خوب میشه با مامانی مثل شما 

اره الانم تبش ۳۸.۶دیشب تا نزدیک چهل رفت آخه این هفته هم‌کلا خونه بود به خاطر آلودگی مدریه هم‌نفرستاد ...

احتمالا گوشش درگیره که مرتب برمی گرده، عفونت گوش مقاومه و به آنتی بیوتیک طولانی اختیاج داره ، حتما ببرین فوق تخصص عفونی اطفال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره الانم تبش ۳۸.۶دیشب تا نزدیک چهل رفت آخه این هفته هم‌کلا خونه بود به خاطر آلودگی مدریه هم‌نفرستاد ...

بخاطر آلودگی هوا هم هست این مریضی ها شایدم آنفولانزا باشه یه کم زمان می‌بره برای تب آب سیب بده 

یا اینکه ببر یه سرم بزنه خیلی تاثیر داره 

احتمالا گوشش درگیره که مرتب برمی گرده، عفونت گوش مقاومه و به آنتی بیوتیک طولانی اختیاج داره ، حتما ب ...

پارسال پسر من همش گوشش عفونت میکرد یعنی شاید بگم ۷/۸ ماه طول کشید تا خوب بشه یعنی من دیگه داغون شدم 

احتمالا گوشش درگیره که مرتب برمی گرده، عفونت گوش مقاومه و به آنتی بیوتیک طولانی اختیاج داره ، حتما ب ...

اره گفتن سینوس هاش و اتفاقا گوش درد هم داشت چند وقت پیش

یه دوره این مدت سه دوره آنتی بیوتیک های مختلف گرفته 

دو شیشه هم سفالکسین ۲۵۰

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
پارسال پسر من همش گوشش عفونت میکرد یعنی شاید بگم ۷/۸ ماه طول کشید تا خوب بشه یعنی من دیگه داغون شدم

وای یا خدا تا اون موقع که من نصف عمر میشم 

بچه من الان سه ماه شده 

اره گفتن سینوس هاش و اتفاقا گوش درد هم داشت چند وقت پیشیه دوره این مدت سه دوره آنتی بیوتیک های مختلف ...

برای این مدل عفونت های گوش دکتر دوره ی ۱۲-۱۳ روزه میده آنتی بیوتیک رو که دیگه برنگرده 

وای یا خدا تا اون موقع که من نصف عمر میشم بچه من الان سه ماه شده

😔😔😔 بخدا پارسال خیلی بهش دارو دادم یعنی ده کیلو کم کرد بچه 

پسر من تپل بود رفت پیش دبستانی همه چشمش زدن از بس گفتن از همه قد بلند تره از همه تپل تره برای همین بچه چشم خورد شاید مسخره باشه اما بچه من و چشم زدن

نگران نباشین ببریدش فوق تخصص عفونی اطفال سریع خوب میشه

ممنونم عزیزم 

آره دوره درمانش ۱۴ روزه ست ولی این دکترا به من می‌گفتن ۷ روزه یا پنج‌روزه بخوره برای همین کاملا خوب نمیشه