2777
2789
عنوان

یعنی برق هم صادر میشه که هر روز قطعی برق داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست
من نمیدونم تو چطور فکر کردی رئیس جمهور کاره ای هست تو این کشور.

اگه کاره ای نیست دستور داد گازوئیل بسوزونن به جای مازوت بعد گازوئیل تموم شد الان بازم مازوت میسوزونن 

چرا تا پارسال زمستون این وضع نبود یه دفعه همه چی زیر رو شد 

خیلی فرق میکنه کی رئیس جمهور باشه

اگه کاره ای نیست دستور داد گازوئیل بسوزونن به جای مازوت بعد گازوئیل تموم شد الان بازم مازوت میسوزونن ...

بهش دستور دادن که دستور بده عزیزم.

سال به سال این مملکت اوضاعش بد تر میشه ما که عادت داریم. کلا روند پیشرفت نزولیه.

اگر کس دیگری که نمی خوام اسم ببرم منتخب می شد چه بسا که الان باید تو جبهه های سوریه مبارزه می کردیم.

ولی در کل رئیس جهور برای تصمیمات اساسی و مهم اصلا اراده ای نداره و بیشتر نمادینه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.