2777
2789

یه گربه دستی نزدیک خونمونه هی میاد طرفم خیلی لوس و بانمکه ولی ما اپارتمانیم شرایط طولانی نگهداشتنش ندارم، بنظرتون تو فصل سرما بیارمش خونه و بعد رها یا واگذاریش کنم؟ میترسم واگذاری را.یگان کسی قبول نکنه بعد یا وابسته شه ❓️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین حیونا وابسته بشن و بعد بخوان رها لشن بدتره بزاشون

اگر ب فکر سرماشونی ی خونه براش درست کن بذار خمون بیرون تو سرما بهش پناه ببره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مام آپارتمانیم ولی گربه داریم

سروصدا نداره؟ اخه خانواده نمیذارن نهایت توفصل سرما راضیشون کنم‌میدونم بعد میگن‌چرا:( ینی نیارم وابسته و اذیت میشه؟

ببین حیونا وابسته بشن و بعد بخوان رها لشن بدتره بزاشوناگر ب فکر سرماشونی ی خونه براش درست کن بذار خم ...

اخه تو جوبه همش اطرافمونم انقد بچه های شر هس خونشو خراب میکنن 

سروصدا نداره؟ اخه خانواده نمیذارن نهایت توفصل سرما راضیشون کنم‌میدونم بعد میگن‌چرا:( ینی نیارم وابست ...

نه نداره 

آره وابسته میشه بعد از کجا معلوم اونی که واگذرش می کنی بهش درست حسابی ازش مراقبت کنه ؟

وابسته بشه از خودت جداش کنی بهش استرس میدی باعث کلی مشکلات گوارشی و ریزش مو سکه ای میشه 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

از نطر من جای حیوانات توی خونه نیست حیوانات باید در طبیعت باشنفرقی نداره چیخود حیوانات هم میتونن برا ...

امیدوارم بتونه اخه خیلی مظلوم و دستیه کامل خیلیم سرد شده میگن هوا ۱۰ ۱۲ درجه سردترم میشه:(

از نطر من جای حیوانات توی خونه نیست حیوانات باید در طبیعت باشنفرقی نداره چیخود حیوانات هم میتونن برا ...

ولی محیط زیست و اونهایی که اطلاع دارن 

میگن در صورتیکه میتونی حیوانات رو نگهدارید به سرپرستی بگیرید و بهشون غذا بدین برای همیشه

اگر نمی‌تونید در محیط بیرون بهشون غذا ندین

نه نداره آره وابسته میشه بعد از کجا معلوم اونی که واگذرش می کنی بهش درست حسابی ازش مراقبت کنه ؟وابست ...

ولش کن‌پس نمیخوام اذیت شه گفتم‌اگ‌میشه یه کمکی کنم بش اخه هوا خیلی ازامروز سردتر میشه و شده

ولش کن‌پس نمیخوام اذیت شه گفتم‌اگ‌میشه یه کمکی کنم بش اخه هوا خیلی ازامروز سردتر میشه و شده

می خوای کمکش کنی همون تو کوچه بهش غذا بده بعضی وقتا 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

اخه تو جوبه همش اطرافمونم انقد بچه های شر هس خونشو خراب میکنن

نمیدونم ولی خب ۳ ماه تا عید و گرم شدن هست و زمان کافی ای برای وابستگی حیوون هست بعدش واسش سختتره 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
می خوای کمکش کنی همون تو کوچه بهش غذا بده بعضی وقتا

اره میبرم غذا براش همونجا دوتا گربه دیگم هسن اونا شیطونن و دستی نیسن این اروم فقط تو یه جوبه و از دور میبینه میاد طرفم :(