2777
2789

مثلا خودم پسر ییالم ک مثل ماه بود صورت سفید موهای بور باورم نمیشه دیگه نیست 

یا مثلاً پسر خالم جوون رعنا خوشگل خوش هیکل همه دخترا ارزوشو داشتن رفت شوک بزرگی بود 

شمام بگید 

😭😭😭😭

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم سالم بود یه دونه دندون خراب نداشت ،تا حالا تو ظرف پلاستیکی غذا نخورده بود اب معدنی استفاده نمیکرد به خاطر ظرف پلاستیکیش،سیگار نمیکشید وزن اش مناسب باشگاه میرفت،تو یک ماه سرطان گرفت و فوت کرد

فوتِ دایی عزیز تر از جانم کِ بچه ته تغاری خانواده بود و چون با من اختلاف سنیش کم بود و خودمم خواهر و برادر نداشتم مثل برادرم بود...پدر بزرگم کِ فوت کرد چهل روز بعدش داییم رو از دست دادیم کاملا ناگهانی و وقتی میزاشتیم تو خاک من با دو چشم خویشتن دیدم کِ جانم می رود...فیلم عروسیم و میبینم آتیش میگیرم چِ ذوقی داشت عین پروانه دور سرم میچرخید...روحت شاد عزیز ترینم 🖤

خواهرم سالم بود یه دونه دندون خراب نداشت ،تا حالا تو ظرف پلاستیکی غذا نخورده بود اب معدنی استفاده نم ...

ناراختی روحی روانی هم نداشت؟؟ اضطراب؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.