2777
2789
من چند سال پیش خریدم خواستم ببینم الان چنده البته من اون موقع خریدم ۶۸

من از مغازه نخریدم از تولیدی خریدم دوستمم از همینجا خریده حنساشون خوبه خدایی بخاطر تولیدی بدونشون قیمتشون پایینه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره چوب دوس دارم خودم کرم سفارش دادم با چوب دوستام میگن کرم زود کثیف میشه ولی نسکافه ای و اصلا دوس ن ...

نه اشتباه نکن رنگ تیره نگیر مامان کرم روشن گرفته بیشتر ب سفیدی میزنه ولی اصلا چرکی نشده  با اینکه ماشالله نوه ها همیشه اونجان  نهایت ی کهنه میکشی پارچه خوب باشه لک کوچیک زود میره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من از مغازه نخریدم از تولیدی خریدم دوستمم از همینجا خریده حنساشون خوبه خدایی بخاطر تولیدی بدونشون قی ...

مبارکتون باشه، من نه مبل شرکتی گرفتم 

خوشگله واقعا من این مبل خیلی دوست دارم، مبلای دیگم برام تکراری شده و گاهی اوقات فکر میکنم بهتر عوضشون کنم اما این مدل اصلا خستم نمیکنه 😍

مبارکتون باشه، من نه مبل شرکتی گرفتم خوشگله واقعا من این مبل خیلی دوست دارم، مبلای دیگم برام تکراری ...

اره خیلی خوشگله تو خونه شاه ام مدل فرانسوی هس از قدیم مد بوده هیچ وقت از مد نمیره من بعدا اگ‌خونم بزرگ تر بشه یه دست راحتی میکیرم ولی واقعا نمیشه از این مدل های کویین فرانسوی گزشت خیلی نازن

اره خیلی خوشگله تو خونه شاه ام مدل فرانسوی هس از قدیم مد بوده هیچ وقت از مد نمیره من بعدا اگ‌خونم بز ...

اگه چستر داره که چسترش راحته برا تی وی و ... اما کلا مدل راحتیه مثل سلطنتیا نیست، شیک و ساده و همیشه مد 

چزا عزیزم تا دلت بخواد هست

این فلز نیست که چوب نقره ایه براقه 

من والا چون خودم فرانسوی میخواستم بخرم کلی درموردش سرچ کردم و عکس دیدم 

حتی به دونه هم فلزی ندیدم‌.  برای همین تعجب کردم 

این عکسم فلز نیست 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️