جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره چوب دوس دارم خودم کرم سفارش دادم با چوب دوستام میگن کرم زود کثیف میشه ولی نسکافه ای و اصلا دوس ن ...
نه اشتباه نکن رنگ تیره نگیر مامان کرم روشن گرفته بیشتر ب سفیدی میزنه ولی اصلا چرکی نشده با اینکه ماشالله نوه ها همیشه اونجان نهایت ی کهنه میکشی پارچه خوب باشه لک کوچیک زود میره
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
مبارکتون باشه، من نه مبل شرکتی گرفتم خوشگله واقعا من این مبل خیلی دوست دارم، مبلای دیگم برام تکراری ...
اره خیلی خوشگله تو خونه شاه ام مدل فرانسوی هس از قدیم مد بوده هیچ وقت از مد نمیره من بعدا اگخونم بزرگ تر بشه یه دست راحتی میکیرم ولی واقعا نمیشه از این مدل های کویین فرانسوی گزشت خیلی نازن
من والا چون خودم فرانسوی میخواستم بخرم کلی درموردش سرچ کردم و عکس دیدم
حتی به دونه هم فلزی ندیدم. برای همین تعجب کردم
این عکسم فلز نیست
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️