2777
2789

من دیشب یکم خوابیدم خواب بدی دیدم مدتیه اینجوریم ام میترسم بخوابم 

صبح تاپیک زدم که خواب بد دیدم از اون موقع حالم 

گرفتس😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمام دیشب رو از ترس نخوابیدم چهار و نیم صبح خوابم برد اونم ساعت ۶ صبح از صدای وحشتناک وزش باد بیدار ...

عه تو ام ؟ منم از ترس طوفان رفته بودم زیر پتو 

وحشتنااااک بوددد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
عه تو ام ؟ منم از ترس طوفان رفته بودم زیر پتو وحشتنااااک بوددد

وای آره خیلی بده ترسو بودن🤣من تنها بودم با نوزادم اگه شوهرم باشه نمیترسم امشبم تنهام و تا صبح بیدار 😑 حالا خدا کنه باد اینا نیاد الانم برفه اینجا انقدر😍

وای آره خیلی بده ترسو بودن🤣من تنها بودم با نوزادم اگه شوهرم باشه نمیترسم امشبم تنهام و تا صبح بیدار ...

مگه کجایی که انقدر اوضاعت شبیه اینجاست؟ من شمالم🥲🥲🥲🥲

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
شمالم منم😁

عهههههههههه من رشتم عکس برف امروزو گذاشتم تو دوتا تاپیک قبللللل

واااااای شمالیییی🥲🥲🥲🥲🥲

آرهههه حیف شوهرم نیست بریم بیرون با بچم عکس بگیریم موندم تنهااااا

امیدوازم زودتر بیاد و بری با نی نی کوچولو عکسسسس بگیرییی