2777
2789

من کارشناس مامایی هستم میخوام کلینیک زیبایی بزنم علاوه بر کارای زیبایی تو حیطه خودم ژل و بوتاکس هم بزنم البته مسئول فنی هم بیارم بوتاکس و یاد گرفتم میخوام ژل و مزوتراپی هم برم منتهی اوایل میخوام درصدی کارکنم به نظرتون کدوم حیطه پولساز تره مزونیدلینگ و پی ارپی و مزوتراپی یا ژل و بوتاکس برا شروع از کدومش شروع کنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موفق باشی ولی من سردرنمیارم ازبن چیزا.فقط ی سوال بی ربط ب تاپیکتون دارم اگ میشه جواب بدین.شوهرمن سیگاریه،خیلی میترسم بچه دارنشیم.ینی الان ضعیفه اسپرماش؟و حتما باید دارو اینا بخوره یا ربط نداره؟

عزیزم میشه این چند تا سوال راجب رشتت بگی

توی مامایی درس تشریح مثل رشته پزشکی به شما تشریح واقعی جسد و نشون میدن یا نه؟دروسش نسبتا سبکه؟

توی دروس عملی همتون توی زایشگاه فعالیت میکنید ؟ 

و آخرین سوالم برای گرفتن دکتراش چند سال لازمه بخونی؟

موفق باشی ولی من سردرنمیارم ازبن چیزا.فقط ی سوال بی ربط ب تاپیکتون دارم اگ میشه جواب بدین.شوهرمن سیگ ...

سیگار رو اسپرما تاثیر داره ولی نه تا اون حد که باعث نازایی بشه باید اقدام کنید یه مدت اگر باردار نشدید به مدت یه سال اگر هم سن بالا بودید بعد شش ماه پیگیری بشه اگه زیاد نگرانید آزمایش اسپرم بدید

سیگار رو اسپرما تاثیر داره ولی نه تا اون حد که باعث نازایی بشه باید اقدام کنید یه مدت اگر باردار نشد ...

عه واقعل تاثیر ناباروری نداره؟؟؟خیلی استرس دارم من ۲۳سالمه شوهرمم۳۳.....