2777
2789
عنوان

دخترم تو املا 11 تا غلط داره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 43 پست

خواسته تو روحیه بچه اثر بد نزاره.پیش دوستاش نگ چرا ب من لیبل نداد ب بقیه داد

شما خودت تو خونه باهاش کار کن. مگ کلاس اول چقدر املا میگ ک۱۱ تاشو غلط نوشته

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا بخاطر کلمات درستش داده

شما که نمیدونی برچسب دادنی بهش چی گفته

شاید گفته اینو میدم 

دفعه بعد غلط داشته باشی می گیرم

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم

کلا سیستم آموزشی همینجور شده 

اصلا از کلاس هفتمی ها بپرسی 5×6چند میشه میمونن هنگ میکنن 

خیلی افتضاح شده سیستم آموزشی 

وگر اینکه تو غیر دولتی درس بخونه که هزینه بالایی داره ولی عالین ، یعنی خیلی خیلی باهاشون کار میشه 

ولی بستگی به خود طرف داره که چجوری باشه

من از بچگی کتاب زیاد میخونم برا همین املام همیشه بیست بود 

کتاب براش بهر و به کتاب علاقه مندش کن 

هم املا هم قوه تخیل هم فن بیان فوق العاده پیدا می‌کنه . 

پس وقتشه به معلمش بگی خانم فلانی ی بار هم ک شده بهش برچسب نده تا بفهمه باید برای موفقیت تلاش کنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

هنوز بیسوادن دیگه معلم میدونهداره چیکار میکنه 

بیشتر تو خونه باهاش کار کن 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خودت که اوضاعش میدونی زیاد کارکنبه مرور متوجه میشن. ۵یا۶برن معلم ها نمره میدن گاهی تابامفهوم نمره آش ...

من تو این تعطیلات 12 صفحه املا کار کردم به زور نشوندم پای درس همش بلند میشه اگه از کنارش پاشم اینم میره

بعد امروز روانشناس مدرسه میگفت آزادش بذار خودش میفهمه توبیخ میشه معلم هم که تشویق میکنه توبیخ نشد

دخترتون رو ببرید مشاور نه اینکه نمره اش بده واقعا بدم میاد مادر و پدر سر دبچه بخاطر نمره داد بزنند مگه بچه به نمره است؟

روی ضعفش کار کنید تشویقش کنید لطفا مقایسه اش نکنید من نمیدونم بچتون و مقایسه میکنید یا نه ولی لطفا مثل خانواده ی من الکی نگید نه مقایسه نمی‌کنیم

دوما خودتون روی املاک خیلی کار کنید احتمالا دخترتون ریاضی خوبی داشته باشه اگه املاش تغییری نکرد با معلمش صحبت کنید و دنبال چاره باشید بهترین همراه هم مشاور هست مشاور خانواده و اینا خوبن

خواسته تو روحیه بچه اثر بد نزاره.پیش دوستاش نگ چرا ب من لیبل نداد ب بقیه دادشما خودت تو خونه باهاش ک ...

یک صفحه املا گفته همه غلطاشم مشترکه هر جا ن بوده بجاش م نوشته این درحالی بود که خیلی باهاش کار کردم رفته گند زده

کلا سیستم آموزشی همینجور شده اصلا از کلاس هفتمی ها بپرسی 5×6چند میشه میمونن هنگ میکنن خیلی افتضاح شد ...

اتفاقا غیر انتفاعی هم باعث تنبل شدن میشه 

هم کلاسی های پسرم هستن میبینم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
همه میگن باهاش کار کنولی خب بچه تا معلم بهش اخطار نده نمیشینه درس بخونهبرخورد هم نباید خشن باشه درحد ...

اره دقیقا ....دخترعمومن معلم کلاس اوله میگه گفتم چندهفته دیگه میخوایم بریم اردو همگانی ولی فقط اونهایی میتونن بیان که نمره هاشون خوبه ....میگه از اردو و شهربازی ی کلی تعریف کردم و به بچها گفتم من تو دفترم یادداشت میکنم کی میتونه بیاد پس درس بخونید و املاهم بنویسید تا ببریمتون .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من تو این تعطیلات 12 صفحه املا کار کردم به زور نشوندم پای درس همش بلند میشه اگه از کنارش پاشم اینم م ...

ببین پسرمن هم غلط زیادداشت

اومدم روی روخوانیش خیلییبی کارکردم، 

اول باروشهای مختلف بهش کلمه کارکن

قهرو آشتی، حروف بهم ریخته، جمله سازی عالیه برای غلط املایی

توبرگه غاطهاش بنوبس بچسبون همه جا

کلماتی که غلط داره توهمه دیکته ها بهش بگو

و..

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دخترتون رو ببرید مشاور نه اینکه نمره اش بده واقعا بدم میاد مادر و پدر سر دبچه بخاطر نمره داد بزنند م ...

امروز رفتم مشاوره مدرسه گفت رهاش کن گیر نده کنارش نشین اگه صبحا بیدار نشد بذار دوبار خواب بمونه خودش بفهمه جریمه این کاراش ضررش به خودش میرسه نه تو