2777
2789
عنوان

دخترم تو املا 11 تا غلط داره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک صفحه املا گفته همه غلطاشم مشترکه هر جا ن بوده بجاش م نوشته این درحالی بود که خیلی باهاش کار کردم ...

خب پس اوضاعش خ بد نیس.رو ی حرف اشتباه کرده

اشکال نداره. ایشالا دفعه دیگ بیشتر دقت میکنه بدون غلط مینویسه

تشویقش کن دقتشو ببره بالل

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
کلا سیستم آموزشی همینجور شده اصلا از کلاس هفتمی ها بپرسی 5×6چند میشه میمونن هنگ میکنن خیلی افتضاح شد ...

کتاب موافقم 

غیرانتفاعی نه، همه مدارسش

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خب پس اوضاعش خ بد نیس.رو ی حرف اشتباه کردهاشکال نداره. ایشالا دفعه دیگ بیشتر دقت میکنه بدون غلط مینو ...

این خیالش راحته برچسب میگیره دقت نمیکنه موقع نوشتن 

بعد دستاش وقتی مداد دستشه خیلی عرق میکنه

این خیالش راحته برچسب میگیره دقت نمیکنه موقع نوشتن بعد دستاش وقتی مداد دستشه خیلی عرق میکنه

خب بگو معلم واست نوشته بیشتر دقت کن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
امروز رفتم مشاوره مدرسه گفت رهاش کن گیر نده کنارش نشین اگه صبحا بیدار نشد بذار دوبار خواب بمونه خودش ...

یعنی چییییییی من نگفتم که مشاور مدرسه

ببخشید ولی سیستم آموزشی به قول خودتون چیه که بخوااااااد معلم و مشاوررررررش چی باشه واقعااااااااا متاسفم که روی اون مشاور مدرسه حساب باز کردید 

فردا پس فردا دخترتون بزرگ شد اینا یادش میمونه مطمعنننننننننننننننننن باااااااااااااااشیددددددددد

همونطور که من کودکیم مو به موووووو یادمه

مشاور خوب مشاور خانواده

منظور مشاور بیرون بود یه راهکاری بده نه مشاور های مدرسه

ببخشید دوستان به کسی اگه بربخوره من منظور همه نیست عده ای از مشاوران و بعضی از معلمان رو میگم

اون گفت من نوشتم که روخوانی خوب شه

بله 

گاهی دیکته بگو بهت بگه، کلماتی که میدونی غلط داره عمدا اشتباه بنویس غلط هات بگیره

جمله غلط املایی بنویس غلط ها پیدا کنه و..کلا کلاس اول کارزیاد داره

حتما پیج اینستا خانم رحمت فالو کن 

این خیالش راحته برچسب میگیره دقت نمیکنه موقع نوشتن بعد دستاش وقتی مداد دستشه خیلی عرق میکنه

مداد گرد براش بخر، بگو زیاد فشار نده موقع نوشتن، حتما هم مداد خوب وروان بخر

مگه بهش خونه کادو داده ؟!😂😐

برچسبه دیگه واسه همه می چسبوندن خوشحال شن.

از این کتاب املا ها بگیر بهش املا بگو واسه خواهرزاده ام خیلی تاثیر داشت

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵