2777
2789
عنوان

یه دزد پولمو دزدید (کلاهبرداری جدید)

| مشاهده متن کامل بحث + 11726 بازدید | 277 پست
فدا سرت دیگه غضه نخور هممون حداقل یباری گول خوردیم باشد که درس عبرت بشه برا خودمون و بقیهاما همین که ...

قربون دل مهربونت عزیزم چقد توخوبی

مهربون باشیم 😍
آرههم ترسیدههم نمی خواد برای شکایت هزینه کنه

واقعا ترسیدم از لجش بیاد سراغم ولی از طرفی هم سرکارمیرم نمیتونم مرخصی بگیرم تا بعدازظهر سرکارم بعدشم که میرم خونه همه جا بستس

مهربون باشیم 😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دراصل باید بری شکایت کنیولی اگر به هردلیلی نمیتونی ، باید بگم فداسرت قول میدم همه ی ماها حداقل یه با ...

دورت بگردم که انقد خوبی ممنون بابت همدلی عزیزم

مهربون باشیم 😍
بچه ها مثلا یه وسیله میذارن خیلی نو ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست بعد تو وسوسه میشی بخری ولی اینا ف ...

طمع نکردم اصرار کرد که شوهرم حساسه و از طرفیم خودم کد اسنپ دارم 

مهربون باشیم 😍
بهش لگو می خوای برگردونی مشکلی ندارم تا بسته دستم نرسه پول نمی زنم اصلا

کاش میگفتم .. دیگه دیدم یه رب مونده برسه بیشتر راهو اومده گفتم اینهمه راه اومده برنمیگرده دیگه

مهربون باشیم 😍
به دیوار هم گزارش بزنید فعلا. بعدا اگه بخواین شکایت و پیگیری کنید با گزارشی که از دیوار کردید و ثبت ...

گزارشو همون شب با همه اکانت ها زدیم

مهربون باشیم 😍

حالا هزینش چقد بود

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من جای شما بودم اصن مععامله نمیکردم باهاش شوهرش راضی نیس همش قسم وآیع پول بدم راضیم نباشه شوهره ؟!مفتم میداد نباید میگرفتی ،شما از خودت ضربه خوردی ،خداروشکر اسنپیه نیومده بلایی سرت بیاره 

من جای شما بودم اصن مععامله نمیکردم باهاش شوهرش راضی نیس همش قسم وآیع پول بدم راضیم نباشه شوهره ؟!مف ...

میگفت شوهرم گفته باید اول پولو میگرفتی بعد میفرستادی

مهربون باشیم 😍

من جدیدا دارم سریال قاضی رو از شبکه آی فیلم میبینم نکته ی خیلی خوبی که یاد گرفتم این بود که یه نفر اراده کرده بلند شده شکایت کرده (بعد که عکس متهم پخش شده کلی شاکی پیدا میشه).البته دادگاه های ما به قشنگی این سریال نیست .ولی واقعا اگه جلوی ظلم وایسیم هر چند کوچیک.حداقل دیگران به این شر دچار نمیشن.ما یکی از آشناهام سفارش لباس داد براش نفرستادن اینم پیگیر شد طرف از ترسش همه ی پولو واریز کردبعدشم  پیجش و شمارش همه از دسترس خارج شد 

من جدیدا دارم سریال قاضی رو از شبکه آی فیلم میبینم نکته ی خیلی خوبی که یاد گرفتم این بود که یه نفر ا ...

خدالعنتشون کنه چطور از گلوشون پایین میره اخه

مهربون باشیم 😍