2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکسی که دقیقا عین استوری دختر رو میزاره فازش چیه؟مثلا دختر گذاشته: کاش افتاب بشه گلها شکوفا کنناونم ...

تا اون اقا جواب میده بگم که فقط برا جلب توجه و اینکه بفهمونه که شما رو چک میکنه

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

خودم اوایل چراولی خب بعدش رفتن من به دلایلی کنسل شدشاید بیوفته برای سال های آیندهولی خب یه مقدار بعد ...

خب اینجوری تکلیفت با خودت مشخصه روشنه وقتی میگی اخلاقش عوض شد شایدم یه مدت گذشت  از تب و تاب مهاجرتش در اومدمثل  قبل شد ولی انتظار نداشته باش یکی که اونور زندگی میکنه عین‌قبلش باشه مخصوصا کشورای اروپایی و آمریکایی مگر آدم بسیار هدفمندی و‌عدقای باشه به هر حال یک مدت زمانی طول میکشه برای خودشم همه چی رو روال بیفته و عادی بشه مخصوصا اگر تنهایی مهاجرت کرده باشه

تا اون اقا جواب میده بگم که فقط برا جلب توجه و اینکه بفهمونه که شما رو چک میکنه

اخه روز دوم ک اینو گذاشت با خودم گفتم حتما اینجوری میکنه عادی سازی کنه بگه بخاطر تو نزاشتم خودم خوشم اومده

تو اینجوری فکر نمیکنی؟

😘Thanks GOD 
اخه روز دوم ک اینو گذاشت با خودم گفتم حتما اینجوری میکنه عادی سازی کنه بگه بخاطر تو نزاشتم خودم خوشم ...

اره اینم هست. کلا میخواد فکرت رو درگیر کنه

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

خب اینجوری تکلیفت با خودت مشخصه روشنه وقتی میگی اخلاقش عوض شد شایدم یه مدت گذشت از تب و تاب مهاجرتش ...

آره اروپاست

ببین عقلی و منطقی بگم رابطه تموم شده اس

من حتی شماره اش هم پاک کردم

ولی قلبی نپذیرفتم