2777
2789
عنوان

اونایی که ترکی بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 68 پست
😂❤️حالا یه چیز گفت ،

🤭🤣

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خب من شنیدم ب گوربه میگن جوربه

اشتباه شنیدی اونی هم که گفته بیخود گفته

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بناب و هشترود و اون طرف ها اینطور میگن مثلا هاردان جد بیلم مطهریه یا به یورلمیای یا یورلمیسان می ...

خب گ رو میگن 😐

خب گ رو میگن 😐

مراغه و هشترود و بناب و... گ میگن نمیگم بلد نیستن ولی اما اکثر گ هارو ج میگن مثالم زدن گبورا میشه جبورا گل میشه جلو..

ترکیه هم هرچی ق و خ هست حذف نمیکنن معمولا اینطور میگن مثلا اونا میگن کالدم تبریز و ... میگن گالدم همدان و ساوه و... میگن قالدم 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
نوشتم تو کامنت قبلیا بخونین لطفا

رفتار محترمانه و... اصلا به زبان ربطی نداره

تو کشورهای دیگه هم فقط تو ترکیه اونم ۱۰ درصد ممکنه کاربرد داشته باشه

چون زبان تونها با ترکی ما خیلی متفاوته.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
رفتار محترمانه و... اصلا به زبان ربطی ندارهتو کشورهای دیگه هم فقط تو ترکیه اونم ۱۰ درصد ممکنه کاربرد ...

عزیزم با همین زبان ما با مردم اتباط گرفتیم به راحتی،رفتار محترمانه قطعا به خیلی چیزا ارتباط داره،ولی با همشهری برخورد جور دیگه ایه

رفتار محترمانه و... اصلا به زبان ربطی ندارهتو کشورهای دیگه هم فقط تو ترکیه اونم ۱۰ درصد ممکنه کاربرد ...

من دبی هم ترکی بهم کلی کمک کرد همه جای دنیا ترک هست